Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 10:18, 20 sty 2016

wilana napisał(a)
Aniu
ja lubię wątki, w których się coś dzieje a Twój jest właśnie taki. Zostaję i będę się wtrącać co jakiś czas .
Ewo, cieszę się bardzo. Przyjęłam taką formułę wątku, że u mnie jest o różnych rzeczach i ja to lubię Oczywiście jak przyjdzie sezon, to raczej będzie tylko o ogródku
edit: Wtrącaj się jak najwięcej
AnnaCh 10:20, 20 sty 2016

Dominika11 napisał(a)
podgladam i czekam na efekty i decyzje
Dominika Ty coś podpowiedz, a nie tylko na efekty czekasz
AnnaCh 10:20, 20 sty 2016

iwka napisał(a)
Piękne stożki ma Ana, nie wiem czy widziałaś
AnaArt? Chyba byłam
ren133 10:24, 20 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
Renatko, ale myślisz, że można połączyć te rabatki z tym paskiem żurawek obok chodnika? Co do stożków, to powiem jak na spowiedzi boję się wszelkich kulek i stożków, które trzeba ciąć Wystrzegam się tego jak tylko mogę, jak ma coś u mnie być kulką, to kupuję roślinkę, która sama tak rośnie. Boję się, że sobie nie poradze z cięciem.

Wiesz kiedy osoby takie jak my, czyli pełne energii do działania, nie umieją? dopóki się za to nie zabiorąCięcie nie jest trudne ... pewnie za pierwszym razem nie wyjdzie idealnie ale już za kolejnymi będzie coraz lepiej
Ta duża rabata stykałaby się po prostu z tą żurawkową
AnnaCh 10:27, 20 sty 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Wleciałam do Ciebie, bo ostatnio dość często się mijamy
Wątek przejrzałam. Mnóstwo pracy włożone w tworzenie swojego miejsca na ziemi. Efekty bardzo fajne. Wiata... też mi się taka marzy.
Jasio rośnie jak na drożdżach
Będę zaglądać
Asiu, witaj A wiesz, że ja wczoraj wieczorem też do Ciebie wleciałam, tylko śladu nie zostawiłam, bo nie przejrzałam do końca Cieszę się, że jesteś kolejną osobą, której podoba się wiata, bo bardzo bałam się czy nie zeszpaci mi się nią dom.
Zaglądaj jak najczęściej
AnnaCh 10:28, 20 sty 2016

Karol99 napisał(a)
Podglądam. Niestety nie wiem co doradzić, stozki wydają mi się lepszym pomysłem, ale cena pewnie też wyższa.
A no właśnie Karol cena
Kawa 10:29, 20 sty 2016

hej Aniu
no coś się u Ciebie już dzieje
muszę się wziąć za moje rozmyślania
wiesz że trzymam kciuki za Twoje projekty ale i nie pomogę bo ciemna jestem jak tabaka w rogu
AnnaCh 10:32, 20 sty 2016

ren133 napisał(a)
Wiesz kiedy osoby takie jak my, czyli pełne energii do działania, nie umieją? dopóki się za to nie zabiorąCięcie nie jest trudne ... pewnie za pierwszym razem nie wyjdzie idealnie ale już za kolejnymi będzie coraz lepiej
Ta duża rabata stykałaby się po prostu z tą żurawkową
Bardzo to pocieszające co piszesz.
Trochę boję sie tego połączenia tych rabat, zobaczę jeszcze jak to wyjdzie w praniu, czy M się na to zgodzi, bo ostatnio ma dużo do powiedzenia w kwestii "mojego ogródka"
A z czego miałyby być te stożki?
AnnaCh 10:34, 20 sty 2016

Kawa napisał(a)
hej Aniu
no coś się u Ciebie już dzieje
muszę się wziąć za moje rozmyślania
wiesz że trzymam kciuki za Twoje projekty ale i nie pomogę bo ciemna jestem jak tabaka w rogu
Kamilko hej, hej
Zawsze możesz chociaż powiedzieć czy Ci się podoba
Kawa 10:38, 20 sty 2016

na pewno podoba mi się kółko z tulipanami i to jeszcze jakby jedne przekwitały a drugie się pojawiały ale pasowało by tam coś co" po " tulipanach się pojawi
nie wiem może jakaś lekka trawka stipa? a może jakaś inna roślinka

co do zimozielonych - zgadzam się że coś takiego powinno się pojawić widze u siebie że bieda na rabacie mojej jest straszna i to rabata przed wejściem posadziłam tam 2 bukszpany zobaczymy jak w tym roku będą rosły ale myśle też nad obwódką z runianki bądź trzmielinki
więc dobrze jakbyś coś takiego tam miała
trawy jak najbardziej ZA