Dokładnie tak.Czasami na rysunkach wygląda idealnie.A rzeczywistość, pokazuje deko inaczej,albo jak widzimy koncepcja nam się zmienia.I zazwyczaj( ja tak mam coś dosadzam, nigdy nie trzymam się linijki
Mirelko, trochę ciężko było zrobić ten chodnik do domu po łuku, jak furtka jest centralnie na wprost wejścia Ale jakbyś chciała to na 80 stronie mojego wątku jest zdjęcie czym się kończy ten chodnik: okrągłymi schodami, i okrągłym chodnikiem przy nich
Ten zestaw podoba mi się najbardziej Zobaczę co jeszcze z tymi miskantami, w jakiej odległości mi tam wyjdą limki, bo może nie będzie tak źle, jak limki będą w większej odległości. Gracki ponoć znowu się rozrastają, czy ja coś pokręciłam?
Witaj Aniu,
przeczytałam i jestem już na bieżąco. Zainteresował mnie pomysł na budleję. Mam aż 4 i muszę je przesadzić bo są ciut za duże. Moi chłopcy nie pozwalają mi ich wywalić ze względu na motyle. Dam im jeszcze szanse.
Lubie takie gęste rabaty ale czy prócz cisów będzie tam coś zimozielonego? Zima w Polsce długa a to jednak przedogródek jest w związku z tym stawiałabym chodź w części na okazy zimozielone.
Aniu na gracki potrzebujesz 1 m odległości, tak mi pisała Paulinka dla mnie królowa gracków Na hortensje i rozplenice też powinnaś po 1 m przyjąć
Najpierw zastanów się nad wytyczeniem dokładnie rabaty, a potem rośliny. Pomysł z doniczkami u mnie się przyjął, zawsze rozstawosi i patrzę jak będzie wyglądało