Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

dominika_ 13:19, 11 kwi 2016

Grunt to dobry pomysł Najważniejsze, że dotarliście do domu z towarem W ubiegłoroczny długi weekend majowy wybrałyśmy się z siostrą do ciotki do Niemiec, zachaczyłyśmy o flomarkt, to po powrocie mój eN powiedział, że jakby nas zobaczyła inspekcja, to z miejsca by nas na wagę wzieli
MirellaB 13:47, 11 kwi 2016

Anka szałwię kupiłam Zajrzyj do mnie
KasiaW76 14:42, 11 kwi 2016

.u Ciebie tez sie dzieje ehhh az zazdroszcze tych nowych wszystkich roslin
Stipa pieknie wzeszla oj bedzie sie dzialo
Moje pomidorki tez niczego sobie popikowane juz
AgataP 20:10, 11 kwi 2016

Anna nieźle nieźle, my tak wieźliśmy psią budę, mąż nie dogadał wymiarów dokładnie ze sprzedawcą i dół budy wszedł nam do forda Galaxy, ale zadaszenie budy poszło na relingi. Ubaw był niezły
tulucy 23:21, 11 kwi 2016

My blat do kuchni z Ikei cud że dojechaliśmy z otwartą klapą od kombi, na sznurku się trzymała. Ciemno było, nie było nas dobrze widać

A zakupy poważne kiedy montaż?
AnnaCh 23:42, 11 kwi 2016

Kamila, kartki są niższe niż dziura na nie, ale wyższych nie ma Mam nadzieję, że i tak będzie dobrze

Małgosiu, pewnie, że pokarzę, ale do zamontowanie, to jeszcze długa droga

Dominika,
dziś miałam pikować dalej, Hameln i Moundry od Karola. Kupiłam wielodoniczkę i ziemię do pikowania z włóknem kokosowym, ale nie dałam rady już

Aniu,
no tu cały środek był właściwie wolny, tylko dach zajęty

Paulina
, napisałam u Ciebie

Kasia, ja na razie stopuję z kratkami

Aniu
- anabuko, dziękuję bardzo. To tylko tak wygląda, a dzieje się niewiele, niestety czasu brak.

Dominika_
, no a u nas policja stała pod tym Obi

Mirella
, byłam, śliczna

Kasia,
nowych roślin to właśnie niewiele mam No, ale najpierw może jakieś miejsce, a nie kupowanie, a potem myślenie gdzie wsadzić

Agata,
no fajnie to musiało wyglądać jak mieliście dach na dachu

Łucjo,
montaż jak je pomaluję, co z Jasiem teraz będzie graniczyło z cudem
AnnaCh 23:46, 11 kwi 2016

Porobiłam coś dziś z Jasiem, Posadziłam pod płotem między forsycją a lilakiem tawułę, wsadziła, dodatkowe 3 sztuki rozchodników Star Dust z podziału.

Niestety straty też są Jaś zdeptał mi najładniejszego rozchodnika i nadepnął na budleję, która daje jakiekolwiek oznaki życia. Mam nadzieję, że przeżyją atak.
Na szmatę nie patrzymy. Jest do zdjęcia, ale jesienią nie chciało mi się zdzierać trawy w tym miejscu i szmata położona, żeby się jej pozbyć. Jeszcze chwilę
AnnaCh 23:51, 11 kwi 2016

Tulipanek ze starych Posadzona tawuła, i zdeptana ledwo co widoczna budleja i rozchodnik
MirellaB 23:53, 11 kwi 2016

Aniu dużo zrobiłaś
Niestety pomoc dziecka w ogrodzie najczęściej kończy się podeptaniem lub połamaniem roślin - znam to doskonale.

Z każdym krokiem Twojej pracy rabaty i ogród pięknieje
agnieszka_m 06:38, 12 kwi 2016

Aniu działasz cały czas nic nie folgujesz
a mój rozchodnik w tamtym roku był taki ładny i nie odrasta takie nie dobitki pojedyńcze muszę go chyba wykopać i zobaczyć czy go czasami coś nie podgryzło