Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

MirellaB 13:51, 12 kwi 2016

Paulina, no mam nadzieję, że będzie żył, bo to te Star Dust właśnie...
Nie mogę teraz znaleźć zdjęcia tej budlei i rozchodnika, to jakoś na jesień zeszłego roku musiało być.

Proszę dla przypomnienia Ja sobie zapisałam gdzie masz to zdjęcie hi hi hi Jestem niesamowita prawda
Pauli też wkleiłam

Agatek 14:40, 12 kwi 2016

Mirelko no jesteś niesamowita
ewelaa74 21:14, 12 kwi 2016

Ulala! Widzę, że zapał do pracy jest
Wklej proszę zdjęcia z zamontowanymi kratkami. Ciekawa jestem efektu
AnnaCh 22:13, 12 kwi 2016

Agnieszka, proszę bardzo

Tereniu
, no ja mam malutki samochód, to jak chcę coś większego, to biorę od M, albo tatę proszę

Sylwia
, cieszę się, że Twój rozchodnik żyje, mam nadzieję, że z moim też tak będzie Mój Jasio, po ostatniej akcji podlewania był cały mokry, aktualnie pochowałam wszystkie konewki, żeby go nie kusić

Mirelka
, no niesamowita jesteś Dzięki za pomoc

Agatko,
dokładnie

Ewelina,
do zamontowania kratek, to jeszcze długa droga Jak będą, to wrzucę fotkę
Marzenaka 22:16, 12 kwi 2016

Ania, widzę, że działasz. Powiedz mi, tak na oko, w jakiej odległości sadziłaś rozchodniki? Co do strat ogrodowych to u mnie też na razie nieuniknione... Np. bardzo fajne były patyczki hortensjowe do zabawy...
AnnaCh 22:18, 12 kwi 2016

Wykopałam dziś denerwujące mnie żurawki przy chodniku do domu, te które po zimie wyglądały jak suche placki, a po oskubaniu nic prawie z nich nie zostało. Zaczęły odbijać, ale denerwowało mnie, że zanim znowu będą piękne, wypasione to znowu za chwilę będzie zima. Rosną już po sprawdzeniu, czy nie ma w nich wstrętnych opuchlaków (ufff... nie ma) w nowej kwaterze. W ich miejsce wsadziłam berberysy, dwa zamiast trzech, bo przy jednym coś odkryłam (zaznaczone kółkiem), nie wiem, czy to nie siewka? Na razie nie ruszam, niech sobie rośnie
AnnaCh 22:29, 12 kwi 2016

Wykulkowałam dziś także w końcu lawendę, bo już chyba wszyscy mają pociachaną, a moja straszyła
Wsadziłam pod płotem drugą jeżynę bezkolcową i zaczęłam robić kółka wokół krzewów owocowych, podsypałam kompostem. Muszę tak wszystkie zrobić, a kiedyś zerwę całą darń i zrobię rabatę owocową
Bergenie rosną, a na koniec Hameln dla Agatki (trochę niewyraźne). Miałam popikować, ale nie mam siły...
AnnaCh 22:30, 12 kwi 2016

Marzenka, myślę, że tak na oko, to z 40 cm
No straty na razie chyba niestety będą, ale co poradzić
olga80 06:46, 13 kwi 2016

super kuleczki z lawendy muszę swoją tak poformować
MirellaB 06:54, 13 kwi 2016

Ania mało u kogo Hameln wzeszła. Jedno, trzy źdźbła to sukces, a u Ciebie sporo jej siewek