Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 22:59, 19 kwi 2016

ren133 23:01, 19 kwi 2016

Noo faktycznie masz tych doniczek ale co jak się ma rękę do roślin to się hoduje A z tym weselem to właśnie miałam pisac - jak się nie chce to wtedy najlepsza zabawa zazwyczaj jest
Pozdrawiam
tulucy 23:32, 19 kwi 2016

Zakupy fajne
Moje rozsady szlag trafia, chyba ziemia do niczego, te które są w zmieszanej ziemi, są ok, ale te w gotowej kupnej padają jak muchy, niestety padają mi pomidory głównie.
Mnie wysiadły ręce, prawy nadgarstek najbardziej, chyba od szpadla, dobrze że chłodno, to odpocznę kilka dni od ogrodu, a do soboty może mi przejdzie
MirellaB 01:21, 20 kwi 2016

Ania sporo musiałam się cofnąć, żeby zakupy zobaczyć. Trzmieliny szybko urosną, ale od początku musisz im kuliste kształty nadać. Koniecznie muszą być zapalikowane.

Czytam, że szałwi nie dostałaś szkoda, ale nic straconego, przyjedź do mnie w hurtowni jest pod dostatkiem

Sprzedawcy faktycznie to takie kity wciskają, że głowa boli.
Ja już nic nie kupuję na zasadzie "Będzie Pani zadowolona". Patrzę na porządne oznaczenia roślin i opisy.
Zajrzyj do mnie, zobacz jak opisane Annabell kupiłam - nawet doniczki opisane

Bardzo ładny tulipan na pierwszym zdjęciu ma kolor. Uwielbiam takie i też takie mam
agnieszka_m 06:43, 20 kwi 2016

Staram się być u Ciebie na bieżąco a zakupy mi umknęły
już widziałam mażą się mi takie trzmielinki piękne
Karol99 07:24, 20 kwi 2016

Trzmieliny na pniu świetne.
Dominika11 07:28, 20 kwi 2016

i Twój eM ma chyba rację, masz tych doniczek
ale jest pieknie
Agatek 08:08, 20 kwi 2016

Tak tak, doniczek u Ciebie dostatek
ja mam kawałek blatu w kuchni i M kręci nosem
AnnaCh 09:17, 20 kwi 2016

Reniu, no mam troszkę, a na tym zdjęciu widać z 1/3 tego co jest u nas w domu. Dużo miejsca zajmują pelargonie i komarzyce

Łucjo, odpoczynek tez jest potrzebny, u mnie dziś w nocy lało, więc myślę, że jest mokro i dziś też poodpoczywam Moje siewki w większości mają sie dobrze, chyba dlatego, że ja ich za często nie podlewam, wolę żeby było przesuszone niż przelane i dają radę

Mirelka, musiałaś się sporo cofnąć, bo zakupy były jak powiadomienia nie działały
Normalnie jak nie dostanę tej szałwi, to chyba mi kupisz i wyślesz w paczce
Twoje zakupy też widziałam, byłam, śliczne

Agnieszka, a wiesz, że są dosyc wysokie, a nie były jakoś szaleńczo drogie? Czasem można coś upolować Nastawiłam się na więcej, że zapłacę, a tu taka miła niespodzianka

Karol, dziękuję bardzo

Daminika, no mam, a tak jak juz pisałam wcześniej, to 1/3 wszystkiego M powinien się cieszyć, że tyle mogę sama wyhodować i nie kupuję

Agatko, u mnie wszystkie podłogi przy oknach balkonowych na górze zastawione, a na dole wszystke parapety jakie mam
Malgosik 09:17, 20 kwi 2016

rzodkiewkę muszę posiać
dobrze że mi przypomniałaś

ładna lawenda, masz dobra odmianę, moja nie jest taka ładna wiosną