Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 09:15, 18 kwi 2016

Jolu, no czymś trzeba obsadzić te kilka metrów

Basiu, no ja jak już wcześniej pisałam jestem też rozczarowana, te sierpniowe, rolnicze chyba są lepsze, mimo że rolnicze
Mi jak już wcześniej pisałam kazali sobie posadzić głębiej trzmielinę na pniu, żeby miały równą wysokość. Ale są też producenci, którzy mają wiedzę i świadomość co sprzedają
Nie masz czego żałować, rocznicowy wypad z mężem - super

Aniu, jeszcze trochę, te trzmieliny to do przedogródka, a tam u mnie pobojowisko. Muszę poprosić tatę, żeby mi zrobił obwódkę rabaty z kostki i ziemi tam dużo potrzebuję. Na razie przegrywam walkę z chwastami

Agatko, z balkonowych kupiłam bakopę
Mam nadzieję, że nasze trawy dadzą radę. Szczególnie zależy mi na gracku. Chciałam go wykopać, podzielić i przesadzić.
ryska 09:26, 18 kwi 2016

Aniu dziękuję Ci za pochlebne opinie na mój temat Oczywiście ja też Cię od razu polubiłam, to było bardzo miłe spotkanie, choć króciutkie. Mam nadzieję na powtórkę, tym bardziej, że bywasz w moim mieście
Widzę, że co nieco udało Ci się nabyć. Całe szczęście, że te małe sadzonki nie miały wygórowanych cen, bo czasem i tak bywa.
Ja kupiłam rozchodniki płożące żółte i srebrne no i rybki. Będzie pamiątka
Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia
paulina_ns 09:34, 18 kwi 2016

Śliczne Aniu zakupy trzmielinowe, ciężko teraz się połapać bez powiadomień
ren133 10:17, 18 kwi 2016

Aniu Nie samym ogrodem człowiek żyje Zabawić też się trzeba od czasu do czasu Ja bym trzmielinki dokarmiała florovitem i zobaczysz jak będą przyrastały A masz w planach zakładanie trawniczka?
AnnaCh 10:36, 18 kwi 2016

Reniu-ryska, rybki cudne kupiliście
Jak będę w R. to się odezwę, ale biorąc pod uwagę ciągłą pracę mojego M, to chyba w wakacje dopiero.

Paulina, już kiedyś tak było z forum, jak potem zaczęło działać, to dopiero był mętlik, bo najpierw te stare powiadomienia się pojawiały

Reniu-ren133, no pewnie, że nie samym, ale nie chce mi się iść. Szczególnie, że daleko, do Jasia i Marysi muszę siostrę M ściągnąć, ale zwylke jak mi się nie chce iść, to się dobrze bawię, więc mam nadzieję, że i teraz tak będzie
No trawnik musze założyć, bo u mnie od frontu domu pobojowisko Pewnie jak przyjedziesz, to jeszcze będzie
Kawa 10:46, 18 kwi 2016

oo zakupy proszę superowe
bakopa już jest muszę kupić
Anda 12:20, 18 kwi 2016

Fajne zakupy Aniu Szkoda tylko, ze targami rozczarowana bylas.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margarete 12:41, 18 kwi 2016

Fajne trzmielnki, tez mam 3 na pniu tylko z żółtym brzegiem. Moje cos słabo przyrastaja, musze je 'pogonic" w tym roku. Nasza Mandżen ma cudne trzmielinki - takie kule na pniu z trawkami w nózkach...mniam...ona mnie zainspirowała ale moje sie ociagaja...moze cos im w tym iejscu nie pasuje.

Pozdrawiam
AnnaCh 13:12, 18 kwi 2016

Kamilka, jest, ale ja w jakimś zgłupieniu totalnym kupiłam jedną I co ja teraz z nią zrobię, nie wiem Chyba, że jeszcze przez miesiąc rozmnożę

Ewa, mam wrażenie, że było dużo mniej wystawców, niż w poprzednich latach.

Gosiu, te powinny też być z ółtym brzegiem, stare, zeszłoroczne listki na to wskazują Byłam u Madżen zobaczyć i faktycznie śliczne. Właśnie takie ładne już kulki były do kupienia, ale szczepione na różnych wysokościach. Chyba moim też coś w nogach będę musiała zainstalować
anna_t 14:56, 18 kwi 2016

hejka
teraz w weekend byliśmy u rodziny w koluszkach i oczywiście narzuciłam tematy ogrodowe. i okazalo sie ze znają te targi u Ciebie i ze o wiele lepsze sa na jesień tak wiec głowa do góry, skarbonka na wierzchu i oby do jesieni