Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Gardener27 22:45, 16 kwi 2016

Aniu nie poznałem Cię Bardzo sympatycznie wyglądasz
Widzę że wiele zmian zaszło w ogrodzie Wszystko imponująco wygląda i kosztowało dużego nakładu pracy Brawo Wy
AnnaCh 23:30, 16 kwi 2016

Aniu, nic niestety nie wiem na temat upodobań nornic co do jagody kamczackiej

Magda,
witaj. Zaraz lecę do Ciebie Też trzymam kciuki za patyki. Moja mają listki, stoją na zewnątrz. Nie zaglądam im w nogi, bo nie chcę zmarnować. Jakoś tak mam, że wolę długo poczekać, ale mieć pewność

Kasiu,
o takiej trawie jak moja, to lepiej nie marzyć. Mnóstwo koniczyny mam. Mus coś z tym zrobić

Renia,
a u mnie trawy zero oznak życia, a u innych już startują. Chyba u każdego wszystko inaczej

Przemku
, jak miło, że jesteś i zajrzałeś
Sympatycznie... hmmm... a mi się średnio ten awatar podoba i pewnie niedługo zmienię, wraz z powrotem marchewki na włosy
kasja83 07:53, 17 kwi 2016

Aniu dlaczego nie lubisz swojego trawnika?
L00zak 09:01, 17 kwi 2016

Brawo, gratulacje Aniu
olga80 12:48, 17 kwi 2016

U Ciebie widzę,ze wiosna na całego
Budleję mam już lata i za każdym razem po zimie udaje nie żywą aby mnie zaskoczyć i odbić od korzenia
AnnaCh 21:01, 17 kwi 2016

Kasiu, ja lubię swój trawnik, nie lubię tylko chwastów w nim

Michał dziękuję bardzo

Tereniu i też nie okrywasz na zimę? Moją kupiłam jesienią na wyprzedaży w obi za jakieś śmieszne pieniądze, taki drach był
olga80 21:11, 17 kwi 2016

Nie Aniu nie okrywam na zimę jej albo się dostosuje albo pa pa
AnnaCh 21:13, 17 kwi 2016

Byłam dziś na tych targach ogrodniczych u mnie i powiem, że jestem bardzo rozczarowana Szałwii deep blue nie było, podejrzewam, że część sprzedawców nawet o takiej nie słyszała. W sumie to powinnam się cieszyć, kasy nie wydałam
Kupiłam na rabatę w przedogródku trzy trzmieliny na pniu. Wysoko szczepione, w miarę proste, może nie jakieś wypasione, ale cena mi zrekompensowała. Z resztą urosną W innym miejscu pan miał ładne, duże kulki, ale różnej wysokości, jak zaczęłam wybrzydzać, że są na innych wysokościach szczepione, to powiedział, żebym sobie te wyższe głębiej posadziła... Litości...
Kupiłam jeszcze bakopę (ale dlaczego jedną, to nie wiem ), miętę cytrynową i sałatę (już nawet posadzone )

A z dobrych rzeczy dzisiejszego dnia, to poznałam Renię-ryskę Szkoda, że tylko kilka minut się widziałyśmy, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś nadrobimy Renia jest bardzo sympatyczną osobą, od razu to widać i kilka minut wystarczy
Edyta10 21:42, 17 kwi 2016

Aniu, ładne trzmieliny kupiłaś,wysokie są moje są niższe, ale mają mnóstwo przyrostów świeżych, tylko pień chyba taki sam jak był, jakiś cienki...
jutro ciacham też lawendę i przesadzam twoje kulki śliczne
L00zak 21:53, 17 kwi 2016

Super zakupy