Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 15:08, 18 kwi 2016

No Aniu, w tym roku jakoś licho było i mniej wystawców. To szykuj się na sierpień: http://www.lodr-bratoszewice.pl/aktualnosci/xxv-promocyjno-handlowa-wystawa-rolnicza-rol%E2%80%93szansa-2016
wilana 15:35, 18 kwi 2016

Cześć Aniu!
Lubię trzmieliny. Też wsadziłam w przedogródku 6 krzaczków. A propos targów.. To może jeszcze za wcześnie dla niektórych wystawców. Ja czekam na czerwiec, wtedy też mamy targi rolnicze w Kościerzynie k. Sieradza i można dostać parę fajnych ciekawostek. Może się skusisz na wycieczkę?
Anusia 18:39, 18 kwi 2016

Zakupy ok, no właśnie czemu jedną bakopę. Ja planuję do moich skrzyń troszkę w póżniejszym terminie. A na razie bratki królują w donicach. Pod koniec maja dopiero zmieniam stylizację
AgataP 09:06, 19 kwi 2016

Kurczę zimno dziś, trzmielinki masz piękne. Kiedyś myślałam posadzić takie u siebie pod domem, ale u mnie nie pasują Wybrałam inną opcję, jak zrealizuję to zobaczysz
Dominika11 09:22, 19 kwi 2016

trzmieliny super
wogóle trochę zaszalałaś zakupowo
ja czekam na targi u siebie - beda w weekend majowy
Marga 12:08, 19 kwi 2016

Hej Aniu
Fajne zakupy.
Budleja tylko jedna z sześciu u mnie wystartowała, na resztę czekam. Za to białe rozchodniki sadzone chyba w listopadzie pokazały sie wszystkie
U mnie targi będą w najbliższą niedzielę i spotkanie z dziewczynami
Krys 22:39, 19 kwi 2016

Aniu poszalalas zakupowo,trzmieliny piekne,musisz im dac podpory bo maja jeszcze cienka nozke bedziesz zadowolona pozdrawiam
L00zak 22:41, 19 kwi 2016

U mnie podobnie rozchodniki pięknie wystartowały, budleje 2 jedna jeszcze śpi i mam nadzieję, że się obudzi
AnnaCh 22:52, 19 kwi 2016

Ewa, widzę, że u Was ten sam ODR organizuje i w tym roku w maju są Pożyjemy, zobaczymy, w końcu nie daleko

Ania
, no miałam jakąś pomroczność jasną z tą bakopą i z jedną to ja nie wiem co teraz zrobię

Agata
, już nie mogę się doczekać Twoich realizacji Pewnie szczękę zgubię
Zimno dziś jak nie wiem i do tego wiało, wcale nie byłam w ogrodzie, tylko szybko kilka fotek zrobiłam komórką

Dominika
, trzmieliny w planie w przedogródku są od dawna, więc prędzej, czy później musiałabym kupić, a tak mam prędzej

Monika
, dziewczyny pisały, że budleje startuję u nich dopiero w maju. U mnie za to wszystkie trawy śpią

Krysiu
, podpory będą na 100%, dziękuję bardzo

Michał
, poczekaj jeszcze troszkę, moja nie okryta i dała radę
AnnaCh 22:58, 19 kwi 2016

Wczoraj za to poszalałam tak, że złamałam widły i kręgosłup się dziś odezwał
Wzięłam się za moją rabatkę kraterową, jak to Krysia o swojej powiedziała. Zrobiłam trochę a trzy skrzynki korzeni perzu i mleczu było Chyba nie dam rady tego przerobić... Cisy do wykopania i dokupienia, bo jak dosypię ziemi, to będą za głęboko. Lepiej to zrobić teraz, póki jeszcze pewnie się doskonale nie zakorzeniły
Pokażę Wam też część mojej domowej hodowli To tak z połowa tego co mam
M mówi, że cały dom mamy w doniczkach...

Tymczasem w skrzyniach ma się na życie