Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

KasiaW76 23:24, 09 cze 2016

Nie dosc, ze ruda to jeszcze Ania Wieki u Ciebie nie bylam i domagam sie zdjec na szerszą skale i z dalszej perspektywy Ogolnie pięknie i dlaczego u Ciebie kwitnie liliowiec?
Agatek 07:10, 10 cze 2016

Ania jak będziecie kosić trawę to zrób naokoło thujek ściółkę mniej te chwaściory będą się panoszyć
olga80 07:22, 10 cze 2016

Aniu wszystko teraz zaczyna zachwycać kwitnieniem.
U mnie lilie jeszcze nie kwitną a u Ciebie już widzę w pełnym rozkwicie
U mnie też jest kilka takich miejsc gdzie zielsko nie daje za wygraną.
ładny avatarek
kasja83 07:48, 10 cze 2016

AnnaCh napisał(a)
Pokażę Wam z czym dziś walczyłam
Każdy ma jakiś swój Mordor Tuje już miałam zeżarte przez chwasty i musiałam się w końcu za to wziąć. To jest miejsce po byłym tradycyjnym warzywniku, tu kiedyś ma być rabata bylinowa przy skrzyniach z warzywami. Porażka normalnie, mam cały wór chwastów, a przed zmrokiem byłam w połowie tego miejsca. Najgorsze jest to, że za miesiąc będzie to samo tutaj...

Ale są też miłe widoki w Mordorze ; Jakieś takie rumiankowate

Łączę się w bólu...Dlatego zaczęłam trawnik wysiewać już fragmentami-bo chwasty żyć nie dają.Widzę, że nazwa Mordor od Agaty-doskonale znajduje zastosowanie u każdego
Zana 08:08, 10 cze 2016

O tak, chyba każdy ma jakiś tam swój Mordor. Ania może jak już powyrywasz ten przepiękny busz chwastowy rozłóż sobie tam kartony albo folię albo co, żebyś znowu czasu nie traciła.
Kawa 08:47, 10 cze 2016

ładny rumiankowy Mordor
tujki małe ale jakie zieloniutkie
zoja 08:52, 10 cze 2016

chciałabym taki rumiankowy 'mordor' - mówiłabym, że to zaplanowana łączka
powodzenia!
Warmia 09:11, 10 cze 2016

Zana napisał(a)
O tak, chyba każdy ma jakiś tam swój Mordor. Ania może jak już powyrywasz ten przepiękny busz chwastowy rozłóż sobie tam kartony albo folię albo co, żebyś znowu czasu nie traciła.

Dobry pomysł, a najlepiej rozłożyć gazety i na to skoszoną trawę. Zielsko mniej rośnie, a trawa rewelacyjnie utrzymuje wilgoć.
AgataP 09:12, 10 cze 2016

AnnaCh napisał(a)
Pokażę Wam z czym dziś walczyłam
Każdy ma jakiś swój Mordor Tuje już miałam zeżarte przez chwasty i musiałam się w końcu za to wziąć. To jest miejsce po byłym tradycyjnym warzywniku, tu kiedyś ma być rabata bylinowa przy skrzyniach z warzywami. Porażka normalnie, mam cały wór chwastów, a przed zmrokiem byłam w połowie tego miejsca. Najgorsze jest to, że za miesiąc będzie to samo tutaj...

Ale są też miłe widoki w Mordorze ; Jakieś takie rumiankowate

Ania ja mam plan następujący - jak wyrwę chwasty,tudzież część wykopię, wyrwę, wygryzę i spalę to po wyrównaniu kładę agrowłókninę. Uniknę wysiewania się kolejnej dawki chwastów i tych co jeszcze siedzą w ziemi. Ty potem możesz sobie stopniowo odsłaniać i działać dalej. Ja zostawię bo i tak skrzynie będę lokować Podziwiam za upór, ja też niedługo wpadnę w zielsko
anbu 09:36, 10 cze 2016

Mordor? Ja też mam swój. Aniu ja nic innego nie robię od kilku dni tylko walczę z chwastami Więc łącze się w myślach z Tobą i innymi walecznymi