Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

zoja 09:02, 17 lip 2016

Udane te ostatnie rewolucje
Zwlaszcza rabata
Katkak 09:18, 17 lip 2016

Ania nie pozwalasz się nudzić: i zmiana koloru elewacji, i spotkanko i wyjazd do Zakopanego i rabatowe rewolucje . Bomba . Wiesz co, w tym miejscu gdzie nie wiesz co posadzić chyba za bardzo przy roślinach bym się nie upierała. Dałabym ładnych kolorowych kamieni. Jak będzie deszcz cudnie uwydatni ich kolor. I dałabym tam jakiś ogrodowy gadżet, np. poidełko dla ptaków, przy nim jakiś większy kamień żeby nie było zbyt płasko. A poidełko takie wiesz, na nóżce, żeby nie leżało na ziemi, albo położyć je na większym kamieni. I najwyżej jakąś jedną trawkę, czy inną roślinkę, której w takich warunkach będzie dobrze. A jak będzie Ci bardzo roślinek brakowało to podzielę się tojeścią rozesłaną, w cudnym seledynowym kolorze, która świetnie się czuje w mokrych miejscach. Zobacz Aniu, taką żarówę mam Są też w zwykłym zielonym kolorze. Można by połączyć dwie.

Nie cytuj zdjęcia, to potem je usunę.
yolka 09:25, 17 lip 2016

Ale piękne donice i kompozycja kwiatowo-trawkowa też ładnie wygląda, Ja donic dpoiero sie uczę, czyli nawet wybrać odpowiednich nie potrafię - mam zbieraninę, ale w moim cyrku to nie przeszkadza, gorzej jeśli tylko mi nie przeszkadza

Czytałam o jakimś pysznym cieście u Nikity, jeśli przepis gdzieś będzie publikowany proszę o info.
Zielone ciasto wg przepisu od Ciebie zrobiło furorę w pracy(zaniosłam na imienimy) - niektórzy zdjęcia robili
anna_t 09:34, 17 lip 2016

hej nosi Cię widzę ale jak jest czas to mnie też ciężko z ogrodu wyciagnąć liatry przesadzałaś kwitnące, nie wiedziałam że można..a ja znowu wizje różanki mam inna i myslałam swoje przesadzić ale boję się że padną a zależy mi żeby się wysiały
olga80 09:44, 17 lip 2016

Faktycznie elewacja i donice duet idealny Anka litara u Ciebie ogromna sadziłaś cebule czy z doniczki moje cebule nie wyszły
Hortki też już masz piękne u mnie dopiero w blokach startowych. Ogród pięknieje u Ciebie. Miłej niedzieli
AsiaK_Z 09:53, 17 lip 2016

To się napracowałaś Aniu. Efekt dla mnie bomba. Donice..... to ich miejsce. Wpasowały się idealnie
Anna_ogrodni... 10:46, 17 lip 2016

Witam Aniu
Super wyglądają Twoje donice przed wejściem Widać piękny i bardzo estetyczny wygląd na schodach które same w sobie są bardzo eleganckie
Bardzo ładnie skomponowane kolory ta popiel i czerwień ... super super ładnie
Mam podobna hortensje chciałam dokupić jeszcze jedna ale nie znałam jej nazwy u ciebie wyczytałam ze to Mornig Light i sadze ze to ta sama jaka mam wiec teraz już wiem co kupie. Ona jest cały czas biała czy się przebarwia? Bo moja kwitnie na biało
pozdrawiam miłego dnia

malkul 19:04, 17 lip 2016

śliczna ta liatra
Gruszka_na_w... 20:10, 17 lip 2016

Ależ Ci ta liatra wybujała. Czy ją dokarmiałaś?
Bardzo elegancko się zrobiło po modernizacji.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Zana 20:16, 17 lip 2016

Pięknie zapowiada się nowa rabata. Róże z liatrą bardzo mi się podobają. Fajnie wyglądają czerwone kwiaty w donicach na tle szarej elewacji