Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

LyraBea 23:57, 10 lip 2016

AnnaCh napisał(a)
Na razie planowanie odłożone o tydzień

Mirelka byłam na spotkaniu i ukradnę sobie fotkę od Nikity na pamiątkę

JAk ja kocham Ogrodowisko za takie akcje, jak spotkania i przyjaźnie. Od kiedy jestem z Wami czynnie, to tyle fajnego sie zadziało w moim życiu, że tylko pozostaje mi żałować, że zdecydowałam sie na dołączenie tak późno.

Aniu, fajnie Ci ten Twój domek wyszedł. Pewnie wciąż patrzysz i nie możesz się przyzwyczaić a jednocześnie buzia Ci się śmieje. Teraz wszystko fajnie współgra domek, kostka, obrzeża. JAk ogród? Panowie nie nabroili podczas tynkowania? Mam nadzieję, ze obyło się bez strat. W końcu zaufany sąsiad Ci robił, ale to różnie z fachmanami bywa.
Agatek 09:39, 11 lip 2016

ale macie fajnie, ale macie fajnie
zazdraszczam spotkania
Anna_ogrodni... 09:48, 11 lip 2016

Witam bardzo serdecznie
Widzę zdjęcie uśmiechniętych twarzy wiec się zapoznam z przemiłymi ogrodniczkami
Aniu pięknie masz ja tez teraz przesadzam rośliny w chyba skradnę twój pomysł na cieniowanie roślin
Wiem wiem miałam czekać na wrzesień ale ja już chce aby mój ogród był ogrodowiskowy
Pozdrawiam serdecznie miłego dnia
Makusia 10:01, 11 lip 2016

Aniu miłego odpoczynku! Mimo, że Ogrodowsko to przyjemność, to jednak życzę braku dostępu do internetu
ag_zie 11:38, 11 lip 2016

Aniu, teraz dopiero domek widziałam super wyszło i zupełnie inaczej - oczywiście też fajnie (zielony też miał swój urok). A zdjęcie ze spotkania świetne! Miło się ogląda wasze uśmiechnięte buzie-to znak że było super zazdroszczę i ja!
chagall 21:55, 11 lip 2016

Aniu - zmiana koloru elewacji super!!!
PS. Jak Ty namówiłaś męża na taką rewolucję?
popcorn 21:59, 11 lip 2016

Ania kolor rewela
Dzieki za pogaduchy, bosko bylo jak zawsze
popcorn 21:59, 11 lip 2016

nie chcesz mozgi trzcinowatej... jak chcesz to mam jej pełno
AnnaCh 20:31, 14 lip 2016

Wróciłam Dziś nic ogrodowo się nie dało robić, bo wieje jak w kieleckim, do tego co chwilę pada, dlatego umyłam kilka okiem, a po tynkach, to było wyzwanie
Trawnik zarósł i nawet nie ma jak skosić, bo leje znowu. Jutro może się uspokoi, to zabieram się za akcję przesadzanie.
Pisząc trochę zbiorowo odpowiem na pytania zadane: M nie musiałam namawiać, bo sam bardzo chciał ten kolor zmienić i teraz jest zadowolony

Karolcia, za mozgę dziękuję, jak się na nią zdecyduję, to sąsiadka ma pełno, to coś sobie od niej skubnę

Na Rysach nie byłam, bo z Jasiem na dole siedziałam, ale M z Marysią weszli
Widoki z dołu, z okna pokoju też mieliśmy ładne Zdjęcie zupełnie tego nie oddaje.

Dominika11 20:34, 14 lip 2016

ale superancko