Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Marga 12:55, 19 wrz 2016

Aniu, coraz piękniejsze te Twoje rabaty
Podobne tujki i ja kupiłam i już nawet wsadziłam
Kupiłaś derenia Elegantissima, a ja Ci ukorzeniłam Tylko, że moje mają szerszą białą obwódkę. To jak by co to pamiętaj, że u mnie rośnie dla Ciebie.
Star Dust i u mnie juz przekwitł, a bezodmianówki kwitną albo dopiero będą.
Zakupy super poczyniłaś
Przepraszam, że w telegraficznym skrócie piszę
Miłego dnia
Kawa 14:09, 19 wrz 2016

Ania super zakupy
też jestem na etapie tujek
ciekawe jak u mnie cenowo bo jeszcze nie wiem

a takie tam na fotach super
Dominika11 14:12, 19 wrz 2016

Aniu ale szalejesz zakupowo

przepiekne masz rabaty
AnnaCh 22:10, 19 wrz 2016

Ania, tylko przypadkiem nie czytaj mojego wątku, bo u mnie nic ciekawego nie ma

Monika, fajnie, że zajrzałaś
Jak będziesz miała ewentualnie nadwyżkę tych dereni, to chętnie przyjmę Zawsze będę miała wypełnienie rabat

Kamila,
cieszę się bardzo, że podoba Ci się moje takie tam
Ja z tujkami to chyba będę szalała w przyszłym roku, jak uda mi się północną stronę działki w końcu ogarnąć, co miało nastąpić w tym roku i... nie nastąpiło

Dominika,
e tam szaleję Pięć tujek
Fajnie, że podobają się moje rabaty
AnnaCh 22:17, 19 wrz 2016

Dzisiaj mój kochany tatuś się nade mną ulitował i nad moją obolałą pewną częścią ciała Pomógł mi z tujami Ponieważ moje żywopłoty sadzone etapami, to trzeba było dwie zeszłoroczne przesadzić, żeby uzyskać jako taką jedną odległość między drzewkami Wykopaliśmy dwie zeszłoroczne, cztery te co M sadził dwa tygodnie temu (jedna poszła do donicy, bo mniejsza niż te ze Skierniewic, pójdzie z maluchami na tyły ) i dwie zakupione w sobotę posadzone, w sumie 7 drzewek, zostały jeszcze 3 sztuki.
Przy okazji wykopaliśmy jedną z tych róż nieszczęsnych i powiem szczerze, myślałam o jej uśmierceniu, ale akurat moja teściowa zadzwoniła, to się jej pytam czy chce I I chciała Jutro jej zawiozę, mam jeszcze jedną
Zana 22:27, 19 wrz 2016

Vanilka na tle ML bardzo dobrze się prezentuje, udany duet. I jakie ładne poduszeczki lawendowe masz. Kurcze, kiedy ja się doczekam dnia, w którym posadzę lawendę? Musiałabym chyba z pracy zrezygnować i cały sezon na działce spędzić, to wtedy bym to wszystko obróbka.

Tujki super kupiłaś. Aż niewiarygodne, że w takiej cenie jak te maluchy. Rozchodniki Sturdust też u mnie już trochę brzydsze się robią, ale za to Chocolate Drop bardzo ładne cały czas.
Rumianka 23:08, 19 wrz 2016

Aniu, przyszłam z przywitaniem powakacyjnym...ależ wydoroślał Twój ogród...Masz tak przemyślane nasadzenia, że żadnej przypadkowości tu nie widać...Zachwycająco...
tulucy 23:58, 19 wrz 2016

Aniu dereń mnie kusi zakupy fajne, pokażesz tujki po wsadzeniu... Ojca jak zwykle bym wypożyczyła
AniMa 08:21, 20 wrz 2016

A poczytam, a co?Potem jak samo pismo obrazkowe w głowie, to się po 10 razy pytam o nazwy
Makusia 08:23, 20 wrz 2016

Rodzice, to jest jednak Skarb...Teściów dostaje się wprost niestety Choć wiem, że Tobie ruletka fajnych wylosowała