Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

zoja 19:46, 18 wrz 2016

Mirella, Iwona - dokladnie to samo mam patrzac na mojego stardusta - brzydki sie zrobil te rozowe ladne sa a ten jakis dziwnie brzydky i potargany
dominika_ 19:48, 18 wrz 2016

Hej Aniu ja byłam w Sk... niestety nie wiedziałam o której spotkanie, jedynie Elę spotkałam.
ren133 22:14, 18 wrz 2016

Aniu
A masz jakiś namiar na tego sprzedawcę od tujek?
Pluszakowa 23:02, 18 wrz 2016

AnnaCh napisał(a)
Byłyśmy dziś z Martą-Makusią w Skierniewicach, ogólnie zadowolone wyszłyśmy, przynajmniej ja, nie wiem jak Marta Pojechałyśmy bez konkretnych planów zakupowych, ot tak zobaczyć, spotkać się chwilę z dziewczynami Było jak zawsze miło Renia, Ania, Monika, Jankosia, Marta, Kasya dzięki
No i wyszło na to, że pojechałam do Skierniewic i kupiłam najbardziej pospolite szmaragdy Do tego rozchodnika, jeżówkę i derenia
Szmaragdy duże w cenie małych, które kupiłam u mnie dwa dni temu. Dla porównania kupiony dziś i w czwartek na drugiej fotce, normalnie sobie w brodę pluję po co ja te małe kupiłam, z drugiej strony więcej byśmy z Martą nie dotachały do samochodu
Mam co sadzić, bo jeszcze mam dwie kulki, tata mi kupił w czwartek

szmaragdy super,a różnica kolosalna jednak co szkółka to inne standardy.
AnnaCh 23:12, 18 wrz 2016

Iwonka, no dobre, dobre
A lawenda i buksy, to chyba jedna z nielicznych rzeczy, które rosną tam od początku prób tworzenia ogrodu i jeszcze ich nie przesadzałam No jeszcze ta nieszczęsna wierzba mojego M

Michał, dziękuję bardzo

Kasia, takie zwykłe, różowe, bezodmianowe

Aga, dziękuję bardzo za tyle miłych słów Te małe tujki posadzę z tyłu działki, zanim zacznę tam coś robić, to już troszkę podrosną

Ewa, to mus brać męża i jechać na zakupy

Kasiu, dziękuje bardzo

Renia, no nawet sporo popadało A nie zanosiło się, bo na początku tylko siąpiło, później ładnie, równo padało

Agnieszko, udany, udany Dziękuję bardzo

Mirelko, Star dust już przekwitły, oprócz może trzech kwiatków, w tym tego jednego na zdjęciu. One już przekwitają, ale dosyć wcześnie kwitną, te takie zwykłe ładnie kwitną, a variegatus (czy jakoś tak) dopiero zaczyna cokolwiek

Zojka, moje też już przekwitnięte, ale czy ja wiem czy brzydkie? Zimą będą fajnie wyglądać

Dominika, nie umawiałyśmy się z dziewczynami konkretnie, na tel byłyśmy. Ja byłam z Makusią i spotkałyśmy Renię, Anię i Monkę, później dotarła Kasya, a na koniec spotkałyśmy Jankosię. Elę przelotem też spotkałam. Szkoda, że nie miałyśmy do siebie tel, kupiłaś coś?

Renia
, Makusia miała paragon, napisałam do niej, może jeszcze ma. Oni byli gdzieś z daleka Brzezna czy coś takiego.

Magda, no ja byłam w szoku, bo tam w jednym miejscu takie były, w innym większe już drożej. U nas 9 zł za maluszka, to standard.
AnnaCh 23:30, 18 wrz 2016

ren133 napisał(a)
Aniu
A masz jakiś namiar na tego sprzedawcę od tujek?
Renia, przypomniało mi się Brzezna stała obok, bo to jakiś ich "wspólnik" A tych od tujek masz tu. Kupiłyśmy tam też jeżówki, Marta rozchodniki Star Dust i derenia ( przy okazji sprawdziłam w ich ofercie, że mają Elegantissima, Variegatusa nie mają).
AgataP 09:29, 19 wrz 2016

Zakupy przemyślane, my też z Agatą z Zielonych Wrót byłyśmy w Skierniewicach, zaskoczył nas misz-masz wszystkiego. Zakupy stonowane - rozchodnik tunderhead i molinia transparent.
Makusia 09:58, 19 wrz 2016

I wychodzi na to, że sporo osób z O było w S.
Ja tam zadowolona jestem bardzo- rozmach i wielkość święta mnie zupełnie zaskoczył.
AnnaCh 10:54, 19 wrz 2016

Agatka, obiecałam sobie, że nie będę kupować nic pod wpływem emocji, a że planu za bardzo nie mam, to mało kupiłam i tylko to co da się wszędzie upchnąć i nie będzie mi zawadzać No bo jak rozchodnik, czy jeżówka może zawadzać?

Marta, mnie też Agaty były w niedzielę.
AniMa 12:32, 19 wrz 2016

Aniu Witam się z Tobą u Ciebie
Wracam się na początek. Już widziałam, że podobne widoki miałaś na początku jak ja w sobotę
Muszę nadrobić zaległości