Iwonka, no dobre, dobre

A lawenda i buksy, to chyba jedna z nielicznych rzeczy, które rosną tam od początku prób tworzenia ogrodu i jeszcze ich nie przesadzałam

No jeszcze ta nieszczęsna wierzba mojego M
Michał, dziękuję bardzo
Kasia, takie zwykłe, różowe, bezodmianowe
Aga, dziękuję bardzo za tyle miłych słów

Te małe tujki posadzę z tyłu działki, zanim zacznę tam coś robić, to już troszkę podrosną
Ewa, to mus brać męża i jechać na zakupy
Kasiu, dziękuje bardzo
Renia, no nawet sporo popadało

A nie zanosiło się, bo na początku tylko siąpiło, później ładnie, równo padało
Agnieszko, udany, udany

Dziękuję bardzo
Mirelko, Star dust już przekwitły, oprócz może trzech kwiatków, w tym tego jednego na zdjęciu. One już przekwitają, ale dosyć wcześnie kwitną, te takie zwykłe ładnie kwitną, a variegatus (czy jakoś tak) dopiero zaczyna cokolwiek
Zojka, moje też już przekwitnięte, ale czy ja wiem czy brzydkie? Zimą będą fajnie wyglądać
Dominika, nie umawiałyśmy się z dziewczynami konkretnie, na tel byłyśmy. Ja byłam z Makusią i spotkałyśmy Renię, Anię i Monkę, później dotarła Kasya, a na koniec spotkałyśmy Jankosię. Elę przelotem też spotkałam. Szkoda, że nie miałyśmy do siebie tel, kupiłaś coś?
Renia, Makusia miała paragon, napisałam do niej, może jeszcze ma. Oni byli gdzieś z daleka Brzezna czy coś takiego.
Magda, no ja byłam w szoku, bo tam w jednym miejscu takie były, w innym większe już drożej. U nas 9 zł za maluszka, to standard.