Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AnnaCh 00:16, 25 gru 2016

Kochani ogarnęła mnie przedświąteczna gorączka, bo Wigilia u mnie, a wczoraj normalnie do 16 byłam w pracy Ale wszystko zrobione, wszystko się udało, goście najedzeni, chyba zadowoleni, Jasio aż piszczał jak dostał kolejne dwa zestawy lego duplo, które uwielbia
Dzisiaj powiesiłam wianek na drzwi, trochę nieudolny, ale nie miałam już czasu, świeci i to najważniejsze

Kasiu, Asiu, Małgosiu, Ewo, dziękuję
Magda, Małgosia, dziękuję za życzenia

Kochani, tej nocy narodził się nam mały Chrystus, otulmy ciepłym uczuciem naszych bliskich i uśmiechnijmy się do siebie.
Magia Świąt niechaj przyniesie optymizm i wiarę w to, że Nowonarodzony nigdy o nas nie zapomni i pozwoli unieść wszystkie trudy.
Spokojnych Świąt życzę wszystkim do mnie zaglądającym
Marga 09:24, 25 gru 2016

Aniu, zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt oraz pomyślności w Nowym Roku!

Widziałam Twoje dekoracje te do wewnątrz i te na zewnątrz, normalnie cuda Minęłaś się chyba z powołaniem, bo masz bardzo artystyczną duszę
Melduję, że u mnie wszystko ok i jestem tylko trochę zaganiana. Dziękuję Ci Kochana za troskę. Serdecznie pozdrawiam
MirellaB 14:47, 25 gru 2016

Ania mój Kuba też m.in. lego duplo tym razem ciuchcia jeżdżąca po torach. Klocki simby domek Maszy i Niedźwiedzia z figurami i strażak Sam i Charlie - pełnia szczęścia. Dzisiaj znowu pisał list do Św.Mikołaja i pyta czy wieczorem znowu przyjdzie
Anna_ogrodni... 21:13, 25 gru 2016

Miłych spokojnych niosących odpoczynek Świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego dobrego
Dominika11 13:09, 27 gru 2016

Aniu jak tam poświatecznie ????
AnnaCh 08:05, 28 gru 2016

Monika, dziękuję bardzo Fajnie, że się odezwałaś
Ja artystyczna dusza? Nieeee... Ja raczej twardo stąpam po ziemi

Mirella, mój Jasiek wczoraj rano tez mówił, że chciałby żeby znowu przyszedł Mikołaj Ciuchcię jeżdżącą po torach dostał 6 grudnia, teraz lotnisko i koparkę Cieszył się jak nie wiem, aż podskakiwał z radości Ma jeszcze wóż strażacki i autobus Całkiem fajna kolekcja się robi

Aniu, dziękuję bardzo, dopiero dziś, ale dziękuję

Dominika, cieżko, bo dziś w pracy, ale dam radę, jeszcze tylko jutro, piątek znowu wolny
Dominika11 08:10, 28 gru 2016

ja od wczoraj w pracy, ale jakoś idzie mi szkoda wolnego, bo trzymam na przeprowadzkę

dzięki za wpis o murku
Kasya 08:49, 28 gru 2016

Fajnie jak na Wigilii są małe dzieci, to wielka przyjemność oglądać taką radość
i łatwo taka radość sprawić
U mnie w domu niestety Juz od dawna nie ma takich maluchów ale może jeszcze się doczekam
sylwia_slomc... 09:15, 28 gru 2016

Najpiękniejsze życzenia jakie w te święta czytałam Dziękuję
Na Święta zawsze najbardziej czekają dzieci Ściskam
TeresaK 11:36, 28 gru 2016

Aniu, zgadzam się z Sylwią. Przepiękne życzenia... Ja również bardzo dziękuję wierząc w ich spełnienie.