Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Bogdzia 22:29, 07 maj 2017

Fajny wyjazd a na nastepny masz juz sporo zaproszeńW ogrodzie tez ładnie , deszczyk podlewa pod Twoja nieobecnosc
AnnaCh 22:39, 07 maj 2017

Bogdzia, no nie wiem tylko co mój M na te zaproszenia
Na deszcz nie mogę patrzeć już, chyba mi wszystko zgnije niedługo. Czemu u nas jest tak, że albo leje, albo suszy? A jakby tak troszkę popadało i słoneczko, następnego dnia znowu, a nie leje przez miesiąc, a potem suszy przez dwa...
Anusia 09:28, 08 maj 2017

No dawno nie lało. U nas też i zapowiadają dalsze dwa tygodnie a zbiornik mam 1000litrowy pełny. Tulipanki ładne, rośliny się rozrosły. nic tylko zamawić piękną pogodę.
Margarete 17:18, 08 maj 2017

Tulipany ładne, bergenia ci obficie kwitnie - moja słabo jakoś w tym roku, ale ona u mnie pod lasem ma mało słońca a w tym roku to juz chyba w ogóle słońca nie widziała.
Szkoda że nie byłas u Kasi, bo było wesoło i duzo nas.
Ja tez juz na ten deszcz i zimno narzekam ale wczoraj udało mi sie skosic trawe przed deszczem - to chociaz przez szybe będę ogladac ogród jako-tako uporządkowany od frontu. Strach przed tymi przymrozkami..do minus 7 maja byc...ale chyba nie u nas...??!!!

kaz742011 21:22, 08 maj 2017

Bosssssze co z tą pogodą. Nie dość że zimno, ciągle leje to jeszcze w nocy te przymrozki. Depresja mi grozi jak nic.
paulina_ns 21:37, 08 maj 2017

Aniu w końcu się doczekałam kwiatuszka na bergeni od Ciebie co prawda jednego, ale mam nadzieję,że w przyszłym roku będzie lepiej rozchodniki to się już tak rozbestwily, że nie nadążam za nimi, a pamiętam jakie maleństwa mi przysłałas buziaki przesyłam, u nas też przymrozek ma być, jutro muszę okryc kolejna część ogrodu, czyli truskawki, poziomki, piwonie i róze...okropna wiosna tego roku!
frezja 21:44, 08 maj 2017

paulina_ns napisał(a)
Aniu w końcu się doczekałam kwiatuszka na bergeni od Ciebie co prawda jednego, ale mam nadzieję,że w przyszłym roku będzie lepiej rozchodniki to się już tak rozbestwily, że nie nadążam za nimi, a pamiętam jakie maleństwa mi przysłałas buziaki przesyłam, u nas też przymrozek ma być, jutro muszę okryc kolejna część ogrodu, czyli truskawki, poziomki, piwonie i róze...okropna wiosna tego roku!

O piwoniach bym zapomniała..
paulina_ns 21:50, 08 maj 2017

frezja napisał(a)

O piwoniach bym zapomniała..

Ewka ja też krąże dzisiaj po wątkach i czytam co kto przykrywa, bo ja w tym temacie nie mam pojęcia, co może umrozić, a co nie...wydawało mi się,że poziomki i truskawki dadzą radę, a jednak czytam,że jak umrozi, będzie po truskawkach..
rozark 21:52, 08 maj 2017

jakby pogoda była idealna to na byśmy narzekały?
a Angole o czym rozmawiali?
frezja 21:54, 08 maj 2017

paulina_ns napisał(a)

Ewka ja też krąże dzisiaj po wątkach i czytam co kto przykrywa, bo ja w tym temacie nie mam pojęcia, co może umrozić, a co nie...wydawało mi się,że poziomki i truskawki dadzą radę, a jednak czytam,że jak umrozi, będzie po truskawkach..

O widzisz...mam w donicy truskawki...już jedna czerwona; zaraz zabieram