Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Makusia 22:42, 10 maj 2017

Mi się podoba- zwłaszcza miejsce na hakuro
natka098 22:45, 10 maj 2017

Makusia napisał(a)
Mi się podoba- zwłaszcza miejsce na hakuro

Ania pewno specjalnie pokazuje miejsce żebyś była spokojna że hakuro do dobrego domu trafi i w odpowiednie miejsce.
Makusia 22:47, 10 maj 2017

Natka co do tego, to ja nie mam najmniejszych wątpliwości
Ania jest wzorcową "dbaczką" roślinkową i hakuro lepiej trafić nie mogła
AnnaCh 22:54, 10 maj 2017

Zojka, no to może być to Sama to kiedyś do teściowej od mamy przywlekłam, a teraz na szaberek kawałka się wybrałam i pamiętam, że to ładne było, ale nie pamiętam za cholerę co to było Z szabrów dziś mam jeszcze sasankę i floksy

Natka, Makusia, jak nie wykończę hakuro, to już będzie dobrze Choć u mnie ostatnio jaśminowiec zmartwychwstał
Gruszka_na_w... 22:56, 10 maj 2017

Aniu, rozpoznaję tylko pierwiosnki. Mam do nich słabość, bo były w nazwie ulicy, przy której kiedyś mieszkałam. Tej drugiej nigdy nie miałam i z niczym mi się nie kojarzy. Ze mnie kiepski znawca bylin.

Miejsce drzewka a łezce fajnie wybrałaś. O hakuro się nie wypowiadam. Z wiadomych przyczyn. (nie będę bruździć w Makusiowych planach).
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AnnaCh 23:03, 10 maj 2017

Haniu, dziękuję bardzo za pomoc
Makusia, słyszysz, czyli jeszcze pierwiosnki dostaniesz
Hakuro będę ciachać i mi się na wiosnę podoba różowiutka. Drzewko w łezce tak mi się właśnie wydawało, że lepiej będzie bardziej na boku, niż tak centralnie na tej rabacie, szczególnie, że żeby wygładzić trochę te fale, to może okazać się, że idealną łezką nie będzie
natka098 03:14, 11 maj 2017

Ja też mimo wszystko lubię Hakuro. Jak pilnowana to fajnie cały sezon jest fajnie.
MirellaB 04:31, 11 maj 2017

Aniu pierwiosnek i złocień.
Hakuro jestem na tak, bardzo lubię, łezka delikatna super.
Temat zimozielonych przerabiany jednocześnie, ale ja jeszcze idę w ograniczone kolory - zastanów się nad tym u siebie
paulina_ns 05:41, 11 maj 2017

Ja też jestem za hakuro Moja ma już jakieś 6 lat i jestem z niej bardzo zadowolona, zero zastrzeżeń
AgataP 09:18, 11 maj 2017

Ania, ja dziś definitywnie wyłączyłam ogrzewanie. Zostawiłam jeszcze łazienkę, ale i tam za moment myknę. Pogoda da nam chyba po kieszeni. Oby na wodzie latem w ogrodzie oszczędzić
Widzę cały czas działasz... ja też nie mogę siedzieć bezczynnie ogrodowo