Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

AgataP 09:26, 14 cze 2017

AnnaCh napisał(a)
Była dziś u mnie Makusia z synkiem, niestety tylko chwilę, zdecydowanie za krótko
Martuś dzięki, napędzona Twoimi pochwałami o motyczkowaniu cisów i bezsilna wobec bajzlu w domu, jak pojechaliście dokończyłam przy cisach
A idąc za ciosem zaczęłam przy doniczkowo-bylinowym Mordorze
Będę miała naparstnice od Agaty Małe są, bo dopiero niedawno z doniczek wysadzone, ale zawsze
No i Makusia zauważyła, że Anabelka ma pączki

super, pozwól im się wysiać, będziesz miała swoje i to ogromne
Kawa 10:56, 14 cze 2017

Ania super wycieczka
chociaż za robalami nie przepadam
MirellaB 11:02, 14 cze 2017

Mam taką samą firletkę. Dosłownie wysiała się wszędzie Lubię jej włochate srebrne listki i ten wyraźny kolor kwiata
MirellaB 11:24, 14 cze 2017

Moje bukszpany też mają nowe przyrosty i tak się zastanawiam czy je przyciąć?
Ty będziesz cięła?
paulaa 22:53, 15 cze 2017

Witam a pokażesz swój warzywnik? Bo tu tyle stron i nigdzie nie umiem trafić
AnnaCh 22:43, 17 cze 2017

Martuś, polecam My też się czasami wybieramy jak sójki za morze, a tym razem taki spontan był

Iwonka, Jasiowi mojemu ten oblech się podobał

Zoja, czekam na te czosnki 60 sztuk w jednym skupisku mam, na razie nie widać żeby zaczynały

Asia, świetny pomysł z tymi pinezkami na mapie Muszę nad tym pomyśleć

Agata, pozwolę, niech się sieją

Kamila, te robale były nawet przyjemne, nie licząc pająka

Mirella, też mi się bardzo podoba ta firletka, dostałam ją od Krysi, Krys Też pozwolę jej się wysiać.
Buksy będę cięła, Toszka mówiła o drugiej połowie czerwca, żeby przyrosty były już dojrzałe, nie wiem kiedy, ale pociacham

Paula, proszę bardzo. Mój jest dość spory mam 6 skrzyń metr na dwa i jedną ogromną na truskawki Jeszcze nie wszędzie trawa zdjęta i przestrzeń między skrzyniami czeka na kamyki

AnnaCh 23:55, 17 cze 2017

Miśki moje w żywopłocie zielone są

Firletka i szałwie dają popis
Lubię bardzo
AnnaCh 23:58, 17 cze 2017

Jeżówka i Fairy

Zaczynają w moim ogrodzie być miejsca, które nawet lubię i mi się podobają
Tak jest z łukiem z dużymi buksami (poczochrańce do fryzjera się nadają) i z fragmentem bordowym z żurawkami i berberysami
MirellaB 01:12, 18 cze 2017

Ania wysyp korę tam gdzie nasz bukszpany od razu rabata będzie prezentowała się jeszcze ładniej
Jana 02:21, 18 cze 2017

mnie tam się wszystko u Ciebie już dawno podoba, no oprócz tych robali firletka ładnie się prezentuje, fajny kolor kwiatka na tle koloru liści Aniu podczytywałam, że wsadzałaś duże bukszpany, czy je czymś zasilałaś? bo mój w zeszłym roku był przesadzany i nadal ma żółtawy kolor a Twoje takie zielone