Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

anabuko1 16:52, 13 cze 2017

Aniu to jak widać fajną miałaś wycieczkę.
Te figurki to i mi się bardzo podobają. Fajnie wyglądałaby ww własnym ogrodzie
MirellaB 17:49, 13 cze 2017

Okropny turkuć podjadek. Nigdy na żywo go nie widziałam i nie chce zobaczyć.

Jak Twoje kule bukszpanowe? Moje podlewam nawozem ukorzeniającym.
Kasya 18:09, 13 cze 2017

AnnaCh napisał(a)
Wczoraj zabraliśmy dzieci na wycieczkę z cyklu: "cudze chwalicie, swego nie znacie" Blisko byliśmy, bo po powiecie tomaszowskim się poruszaliśmy. Najpierw odwiedziliśmy Ujazd i Park Mikrokosmos Duże figury owadów, fajny plac zabaw, czarne łabędzie w stawie, sporo różnych roślinek. Jasiowi się bardzo podobało

A to zmora wszystkich ogrodników Pędrak chrabąszcza majowego i turkuć podjadek.

moze sie przysnic potem taki horror..
Rytla 20:00, 13 cze 2017

Ktoś co zrobił majowym, wcale nie latały w tym roku!
AnnaCh 22:26, 13 cze 2017

Natalia, ja pająków też się boję. Pająka ominęłam szerokim łukiem

Paulina, wybieraliśmy się tam już od dłuższego czasu i jakoś zawsze nie wychodziło. No w końcu się udało, fajnie, bo bardzo blisko, to tylko pół godziny jazdy

Agnieszka, dziękuję

Asia, bo ta nasza Polska taka piękna, trzeba dzieciom pokazać jak najwięcej

Iga, czasem bez chemii się nie da. Nie żałuj jak już je wyleczysz, to się pięknie odwdzięczą i będą cudniastym żywopłotem Cis to cis, piękny, szlachetny
Moje mają się całkiem dobrze, zielenią się, mają przyrosty, dwa tylko słabo wyglądają, ale jeszcze dają oznaki życia, to sobie są i rosną

Asia, nie były takie okropne Tylko ten pająk...

Renia, powoli planujemy kolejną, niedzielną, tylko czy czasowo ogarniemy, zobaczymy

Aniu, motylka czy pszczółkę mogłabym mieć, ale pędraka to już nie

Mirella,
ładnie rosną, mają przyrosty. Nie podlewałam już dawno startowym, ukorzeniającym, bo u mnie co dwa dni pada

Kasya, oby nie Miłych snów życzę

Kasiu, wczoraj właśnie o tym myślałam Ja każdego wykopanego pędraka ukatrupiłam, ale bez przesady, Twoich nie ruszałam
AnnaCh 22:32, 13 cze 2017

Makusia 22:47, 13 cze 2017

Zawsze sobie obiecujemy, że pojedziemy " w jakiś weekend" gdzieś na taką wycieczkę, i tak mam mija już "któryś rok" bez "któregoś weekendu"

Fajna rodzinna wyprawa!
iwka 08:38, 14 cze 2017

ale mnie nabrałaś !!! haha myślałam że masz prawdziwego turkucia no faktycznie inny trochę Twój ładniejszy już mnie nie obrzydza, jak pomagałam u rodziców w ogródku, to takich oblechów było całe mnóstwo, napatrzyłam się. Te moje takie inne, bardziej obłe , blee, blee
zoja 08:43, 14 cze 2017

po zdjęciach widzę, że będzie szał czosnków głowkowatych
wycieczka super - zwłaszcza dla małego chłopca
Macham!
Lulilaj 09:24, 14 cze 2017

Wycieczka suuuper Widać, że Jaś był bardzo zainteresowany

Nasz ulubiony sposób spędzania wolnego czasu. Córa połknęła bakcyla i teraz wspólnie wymyślamy gdzie pojedziemy...A po wycieczce Jula z "namaszczeniem" wpina kolejną pineskę w swoją mapę miejsc odwiedzonych

Nasz bieżący plan to Zoo (tym razem w Krakowie ) i koniecznie odwiedziny u Smoka .