Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hortensjada

Hortensjada

BasiaLT 12:27, 16 sie 2016

Zakupy powalają z nóg.. a swoją drogą to syn chyba przeszedł szkolenie w pakowaniu że w takim dobrym stanie dojechały taki kawał drogi
Pszczelarnia 12:50, 16 sie 2016

bozga napisał(a)
Z przodu jest jeszcze to

Jak się nazywa ta hortensja?

Ciekawa jestem tej Winterthur, nazwa obiecująca. Nowe odmiany to zawsze radość dla kolekcjonera.

Kolekcja piękna!

Wiąza nie szkoda na takie hortensje.

Marzenaka 13:20, 16 sie 2016

Bożenko no istne szaleństwo! Ale masz perełeczki! Fju fju!
Krys 13:21, 16 sie 2016

Wow ale piekne zakupy poczyniłas (syn) bedzie jeszcze piękniej,podziwiam jak zawsze
Mira104 14:35, 16 sie 2016

To mnie zaskoczyłaś. Myślałam, że masz wszystkie możliwe odmiany hortensji, no to czekamy na zdjęcia z nasadzeń i oczywiście jak zakwitną
Luki 15:28, 16 sie 2016

Bożenko miło Cie widzieć i przy okazji widać jakie ogromne masz te hortensje, no napatrzeć się nie mogę
Masz może hortensje Magical Mount Blanc bo będę jutro w szkółce, w której ją mają i kusi mnie strasznie
bozga 15:52, 16 sie 2016

Luki napisał(a)
Bożenko miło Cie widzieć i przy okazji widać jakie ogromne masz te hortensje, no napatrzeć się nie mogę
Masz może hortensje Magical Mount Blanc bo będę jutro w szkółce, w której ją mają i kusi mnie strasznie

Wpadłam w depresję Chcialam ją kupić w Holandii ale akurat nie mieli Podobnie bezskutecznie próbowałam kupić w Polsce Big Ben ( były w niektórych szkółkach ale nie prowdzących sprzedaży wysyłkowej) dlatego musiałam kupić za granicą. Teraz jestem w trakcie sadzenia hortensji, wpadłam tylko podać dzieciom obiad. Idzie powoli bo najpierw musiałam je posegregować wg docelowego wzrostu i spawdzić cechy wg kilku źródeł dla pewności.
Donia72 15:59, 16 sie 2016

Bożenko, wstawiłam już fotki tej mojej hortensji.
aga_podlasie 16:08, 16 sie 2016

W Twoich oczach widać miłość do Twojego ogrodu i do tych przepięknych hortensji
Gosiek33 16:18, 16 sie 2016

bozga napisał(a)

Wpadłam w depresję Chcialam ją kupić w Holandii ale akurat nie mieli Podobnie bezskutecznie próbowałam kupić w Polsce Big Ben ( były w niektórych szkółkach ale nie prowdzących sprzedaży wysyłkowej) dlatego musiałam kupić za granicą. Teraz jestem w trakcie sadzenia hortensji, wpadłam tylko podać dzieciom obiad. Idzie powoli bo najpierw musiałam je posegregować wg docelowego wzrostu i spawdzić cechy wg kilku źródeł dla pewności.

Jesteś niesamowita - prawdziwy z Ciebie kolekcjoner na wieść, że ktoś może kupić Magical Mount Blanc przed Tobą wpadasz w rozpacz! Big Bena mam, ale on chyba mnie lubi. W zeszłym roku kupiłam, troszkę kwitł. Teraz anie jednego pąka. Jeśli Ci zależy mogę go wykopać i Ci przesłać. Zamiast kupować w Holandii pytaj tutaj zawsze ktoś może Ci kupić i wysłać. Do tej pory szczęki nie mogę znaleźć po zobaczeniu Twoich nowych nabytków