Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hortensjada

Hortensjada

asiak 07:30, 12 wrz 2016

Zamknięcie wątku?

w żadnym wypadku
Amelia2 09:41, 12 wrz 2016

I ja również protestuję!
Susza spowodowała że wszędzie jest szaro, brudno, liście opadają a u Ciebie cudnie kolorowo aż oczy cieszy taki widok
gabi1948 11:17, 12 wrz 2016

Dołączam się do protestów.
Niby nic nie piszę, ale regularnie wchodzę na Twój wątek! Jest bardzo interesujący.
Gosiek33 12:32, 12 wrz 2016

bozga napisał(a)

Powiem szczerze, że długo nosiłam się z pomysłem zamknięciem wątku ponieważ nie jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie pytania i mam już też spore zaległości z zaglądaniem do ogródków. Nie chciałabym, żeby to zostało zinterpretowane jako zadzieranie nosa Jestem ciągle w biegu, załatwiam kilka rzeczy na raz, dlatego zawsze są jakieś niedociągnięcia ale nigdy nie dotyczy to spraw priorytetowych. Szukając instrukcji na temat zamknięcia wątku natknęłam się na dość szeroki post Danusi i muszę powiedzieć, że zrobił na mnie duże wrażenie. Dotarło do mnie, że zakładając wątek na Ogrodowisku założyłam w pewnym sensie rodzinę, ogródek też nie jest już tylko mój, zresztą już dawno przestałam go zmieniać dla siebie a chciałabym żeby też Wam się podobał. Jesteście inspiracją do dalszych działań, i nawet jak już mi się nic nie chce to myśl, że będzie wstyd na Ogrodowisku działa na mnie pobudzająco.
Dziękuję

Po raz kolejny okazuje się jaka Danusia mądra jest

Rodziny się nie opuszcza. Tym bardziej, że motywuje do działania
Pszczelarnia 13:00, 12 wrz 2016

A ja czuję się zainspirowana Twoim wątkiem i zaintrygowana ogrodem.

Wstawiłam hortensję 'Baby Lace' dziś u siebie. Kupiłam na próbę, i ten rozmiar mi odpowiada pod jeszcze małe magnolie.
Kawa 13:21, 12 wrz 2016

Bożenko
ani mi się waszzzzzzzzzzzz!!
nie zamykaj nie nie nie

tak patrzę na te twoje hortki i widze że one to olbrzymy są
wszystkie śnicasz nisko? bo tak wiadziałam wiosną z nich takie wiekie rosną czy jednak ścinasz wyżej?
Elka 21:45, 12 wrz 2016

Bozenko Twoj ogrod jest inspiracja dla wielu z nas. W chwilach zmeczenia pamietaj o ludziach ktorzy codziennie do Ciebie zagladaja.
inka74 22:16, 12 wrz 2016

Ja absolutnie protestuję!!! Ogranicz ale nie rezygnuj całkowicie proszę. Dzięki twojemu ogrodowi mój wzbogacił się o 5 nowych hortensji. Zaraziłaś mnie hortensjadą Dziś przybyła Hayes Starburst - nie mogłam się oprzeć jak ją na żywo zobaczyłam. Dokładnie pasuje mi pod Great Star. Ogrodowisko wciąga ale też to potworny pożeracz czasu a tego wiecznie brak jak jest się aktywnym zawodowo i ma się rodzinę. Ale bez O mam wrażenie nie powstałoby wiele pięknych ogrodów. Przesyłam uściski.
goska 22:19, 12 wrz 2016

inka74 i ja mam to samo ...dzieki hortensjadzie oszalalam na punkcie hortensji. I ciągle mi ich przybywa.
inka74 22:56, 12 wrz 2016

Gosiu bo jak ich nie pokochać jak Bożenka tak pięknie je przedstawia, no nie da się po prostu