Piękny kącik zadumy A masz czas na podumanie? Trawka śliczna no i masz racje, że za chwile będzie znowu wypalona. ILe lat ma hakone? Bardzo ładna, u mnie nornice ją lubią Dałam zdjęcia horti i jeżeli możesz zerknąć czy to Strong czy nie?
Ależ pięknie u Ciebie, tyle pięknych i jakże dorodnych drzew, cudny busz, taki lubię. Sama to ogarniasz? Masz sporo liściastych zostawiasz liście czy je wybierasz z rabat? No i zapytać chcę o cedra? nie przemarza? bo nie masz określonego rejonu w avatarku.
Ile lat liczy ogród? Gratuluję, jest wyjątkowo piękny, taki dojrzały i aż chciałoby się usiąść na ławeczce i oddać swe zmysły otaczającemu pięknu.
Mój miskant ma już chyba 4 rok ( sadzonki maciupkie przy zakupie), rosły koło siebie 2 egzemplarze, jeden bardzo chorował więc go przeniosłam koło wejścia do domu dając mu ostatnią szansę ( właściwie to chciałam zasłonić skrzynkę do gazu i w tym czasie nic mi innego nie przychodziło do głowy.) Przeprowadzka okazała się dla niego zbawienna rośnie jak szalony ( ciężka gliniasta ziemia), jego brat jest tak samo gęsty ale dużo niższy( z powodu domieszki kory ?)