Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 09:32, 07 cze 2017

Makusia napisał(a)
Ola podobno każde zielone ziele się nada- tak czytałam.

Iwonka ależ Ty jesteś wulkanem energii!
czasami mam taki zryw

ja tylko z pokrzywy, skrzypu i mniszka robiłam.
Glistnika u mnie też pod dostatkiem
iwka 09:34, 07 cze 2017

Makusia napisał(a)
Donica? Jaka donica? Pokażesz efekt?
a tam donica, ona taka wielka że wczoraj kupiłam jakiegoś kaktusa i się do niej nie zmieścił wyciągnęłam ją już z formy bo przecież kaktus kupiony to trzeba było, jeszcze mokra, cyknę fotkę później
iwka 09:35, 07 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Też właśnie wczoraj kupiłam taką Siłę
Iwonkaaaaaaa Żabciuuuuuu Żabulkoooo zrobisz mi taki ogród jak Twój??? No tak mi się u Ciebie podobaaaaaaa będę chyba papugować
Asia hahahahahahaha, rozwaliłaś mnie na łopatki
anbu 09:36, 07 cze 2017

U Iwonki ogrodowanie na najwyższym poziomie

Cudnie masz Kobieto!
Kawa 09:49, 07 cze 2017

czytam o tym carex montana i czytam wszyscy go wychwalają
ie zobaczyć co to jest
ren133 10:05, 07 cze 2017

Toszka napisał(a)

Ren, podlewaj cisy gnojówką - na pewno glebie pomożesz i korzeniom.

Dziękuję
szi 10:34, 07 cze 2017

żabko to poproszę fotki tej Twojej montany
babka 10:57, 07 cze 2017

Makusia napisał(a)
Ola podobno każde zielone ziele się nada- tak czytałam.

Iwonka ależ Ty jesteś wulkanem energii!

Tak tak domyślałam się, bardziej ciekawiły mnie efekty i cel stosowania. Dzięki dziewczyny
Dotąd głównie z pokrzywy robiłam ale czemu nie wykorzystać też tego co mam pod dostatkiem.
Jestem ciekawa tej donicy do kaktusa ( z pośpiechu źle przeczytałam i myślę sobie- uuu ale ta Iwka odważna )
Anda 10:59, 07 cze 2017

Gnojówki można robić prawie ze wszystkiego Można je też mieszać ze sobą. Ważne, aby nasion w nich nie było
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 11:10, 07 cze 2017

Anda napisał(a)
Gnojówki można robić prawie ze wszystkiego Można je też mieszać ze sobą. Ważne, aby nasion w nich nie było

Apropo nasion, dziwiłam się że mam wszędzie multimedia werbeny, dosłownie rzęsa pokryta rzęsą. I nawet tam gdzie tyle jej być nie powinno bo nie była w tym miejscu zaledwie jedną sadzonka
Zagadkę wczoraj rozwiązałam. Jesienią byłam trochę zakręcona i nie myśląc wiele wrzuciłam całą werbenę wraz z nasionami do kompostownika... Wiosną ów kompost rozsypałam szczęśliwa wszędzie gdzie się dało no i masz babo place.. yyy werbenę 'D