Amelia, to możemy podać sobie łapkidonica przy tarasie odłożona, warzywnik w skrzyniach nie bardzo mu się podoba, ale za to jałowce bardzo mu się podobają Aż mnie dziwi, ze szmatę ściągnęliśmy z całego ogrodu
Alis, nie potrafię tego fenomenu wyjaśnić, ale facetów ogólnie ciągnie do iglaków i trawników (w każdym bądź razie mój spełnia pierwsze kryterium, a drugim się chwali, choć nic przy trawniku nie robi)
wiesz Marciu, facet to facet ma rozeznanie, a ja to się znam na takiej robocie jak nie powiem co podchody robię kilka razy. Dając matę trzeba pewnie wcześniej dobrze wypoziomować, znowu mi to miesiąc zajmie a w międzyczasie mój pies legowisko sobie tam urządzi tak mu przypasował ten piasek, że codziennie drzemkę sobie tam robi i kotłuje się w nim jak szczeniak
Ja to chyba nigdy z tej kopanej roboty nie wyjdę także nie bój żaby, nadążysz kurcze, pokazałabyś coś od czasu do czasu, fajnie się działo u Ciebie, kulki przy wjeździe chyba sadziłaś, pewnie już ładnie podrosły
a tak nie ogrodowo to brata molestuję o tą klatkę schodową, powiedział że jeszcze trochę i się wprawi, wtedy u mnie zrobi