Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

ren133 22:49, 11 sie 2017

Ja tam skopiowalabym realizację siakowej
lindsay80 23:04, 11 sie 2017

Czapki z glow, jesteś niesamowita, że przygotowalas to miejsce sama, rośliny dosadzisz i będzie bardzo klimatycznie
Zana 07:27, 12 sie 2017

No nieeee, a ja się dałam nabrać. Myślałam, że Ty prawdziwe drzewa już tam posadziłaś.
Fama 11:53, 13 sie 2017

iwka napisał(a)
tu doskonale widać jak moja córka bawi się w domku wejście całe zarosło a pnącze do środka już wchodzi

[img size=288x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/148/1489274/original.jpg[/img
Iwonko, jaka to trawka? Ma ładny pionowy pokrój i złote kłosy? Przyjemnie spędzam niedzielny poranek w Twoim ogrodzie.Pięknie masz.
iwka 12:36, 22 sie 2017

Witajcie po urlopie jak się cieszę że ta męczarnia się skończyła jak to dobrze złapać oddech od roboty w pracy

Tyle planów miałam do zrobienia a jak zwykle skończyło się tylko na nich
no ale tak:
1. placyk przesunięty o metr tak mnie to wykończyło, że dwa dni leżałam w basenie
2. decyzja o drzewach podjęta, będą brzozy tak, długo to trwało ale w końcu od początku je chciałam i nie będę kombinować
3. pocięty materiał na ławki, spawanie zostało nie umiem chyba wiem tylko że trzeba mieć maskę
4. Zakupione deski na ławki, ale chyba się nie nadają dzisiaj jadę do tartaku po odbiór kolejnych na obicie blaszaka i obiecuję, że jak zrobił mi takie same jak na ławki, to go chyba nimi wytrzepię
5. rozwalone wielkie kupy ziemi, które leżały od jesieni, tylko że to nie była ziemia a wielkie gruzowisko, przyczepkę czerwonej cegły mam na zbyciu, i pustaków trochę i jakiegoś betonu dziwnego
6. Prawie uprzątnięte miejsce po szopie, złom jeszcze został do wywiezienia i kojec trzeba przenieść, tzn nowy zrobić bo ten brzydki.

i to chyba tyle, no oprócz zasuszonych rozplenic, Poli wybacz były piękne już takie nie są, zapomniałam podlać i chyba uschły, reanimowałam je w wodzie i posadziłam ale nie wiem czy dadzą radę ...
iwka 12:37, 22 sie 2017

Fama napisał(a)
Iwonko, jaka to trawka? Ma ładny pionowy pokrój i złote kłosy? Przyjemnie spędzam niedzielny poranek w Twoim ogrodzie.Pięknie masz.
Fama, jak miło bardzo dziękuję to trzcinnik karl foerster, polecam
iwka 12:40, 22 sie 2017

Zana napisał(a)
No nieeee, a ja się dałam nabrać. Myślałam, że Ty prawdziwe drzewa już tam posadziłaś.
haha co Ty atrapy od sąsiada wycięłam
iwka 12:40, 22 sie 2017

lindsay80 napisał(a)
Czapki z glow, jesteś niesamowita, że przygotowalas to miejsce sama, rośliny dosadzisz i będzie bardzo klimatycznie
mam nadzieję że tak będzie
iwka 12:42, 22 sie 2017

ren133 napisał(a)
Ja tam skopiowalabym realizację siakowej

Renia, zgadzam się co tu kombinować uwielbiam to miejsce u Kasi, tylko u mnie pełne słońce ale jak posadzę brzozy to może za jakiś czas trochę zacienią
amelia_b 13:24, 22 sie 2017

Pozdrawiam z przychodni