Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

AnnaCh 00:52, 11 sie 2017

Wow, no placyk świetny, jak jeszcze dopracujesz i skończysz, to będzie super
Mi się wersja z drzewami najbardziej podoba
Magleska 07:58, 11 sie 2017

Placyk w wersji projektowej fajnie się prezentuje , a jak już go skończysz ,to pewnie szczęka mi opadnie zaglądam ,ale może mało piszę ......czekam na efekt końcowy
kasja83 08:07, 11 sie 2017

ren133 napisał(a)

No taaaa ja sprawdzam wymiary palenisk, bezpieczne odległości od ognia, min długości kijów na kiełbaski ... i jak paleniska nie było tak nie ma ... a Ty szast prast i można ucztować

Buhahaha-Renia jesteś świetna
kasja83 08:08, 11 sie 2017

iwka napisał(a)
to chyba przez ten upał

a więc tak, możemy już kiełbaski piec u mnie błyskawica, ławki zrobione, palenisko gotowe, drzewa posadzone

haha sama się śmieję ze swojej głupoty

widok od strony garażu

Iwonka w dechę Ci to wyszło!!!Ja wiem, że Ty jesteś samodzielna babka i tym bardziej mi to imponuje.Znaleźć w sobie pomysł, motywację i siłę do działania....super.

A te kwiatuszki tam...to jeżówki??
MirellaB 08:14, 11 sie 2017

Mi też się ten placyk z paleniskiem podoba. Iwka skąd Ty masz tyle siły?

Pierwszy raz zauważyłam, że za płotem masz ładne zielone tło. Czy tam jest las?
Makusia 08:22, 11 sie 2017

Toszka napisał(a)
Iwonko, przyznaj się jakie anabole stosujesz? Jak mozna tak pędzić z robotą?

Placyk palce lizać

Daj namiar na dealera Nie bądź samolub
mrokasia 08:26, 11 sie 2017

Toszka napisał(a)

Właśnie, inaczej nabawię się przez Ciebie potężnych kompleksów, żem leń do sześcianu .
iwka 18:46, 11 sie 2017

Mam te moc, mam te moc .... hihi dziołchy już po mocy dwa dni nic nie robię tylko sie przesmradzam.Dzisiaj do południa latalam po urzędach, no i powiem Wam ze dostałam niezły wycisk, pot mi ciekł po tyłku. Jak przyjechalam do domu to od razu byl basen i lenistwo. Niedawno wylazlam teraz to ja moge pracowac , tylko lenia mam

Renia Ty to jestes perfekcjonistka i wcale ci sie nie dziwie ze mierzysz i mierzysz. U ciebie to wszystko na tiptop dopracowane i dlatego masz tak pieknie.

Ania nie mierzylam jaka odległość do paleniska, Kasia pisała ze nogami dotyka , wyciągnęłam swoje, szersze niż dłuższe jak się mocno spreze to dotykam i to mi wystarczyło.

Kasja to jezowki. Wydalam wczoraj 8 bo blokowaly mi przesunięcie obrzezy . Własne z siewek jedna różowa byla to ja wyrwalam.

Marta, Magda, Kasia, Toszka ze niby ja cos biorę? Haha no dobra, macie mnie magnez, d3, jakies tam hormony i wsio

Mirella, to nie Las, to przebrzydłe znienawidzone osiki które się rozrastaja w zastraszającym tempie. Korzenie dorastają mi do podmorowki w nowym domu i wyrastają mi przy nim. Cały blaszak miałam w tych młodych drzewach. kosze trawe to ida pod noz a za tydzien znowu sa. Caly ten pas przy siatce obczyscilam z korzeni na szerokosc prawie 5 metrow. Zostalo mi pewnie jeszcze z 10 metrow po dlugosci
ale w tym roku juz nie dam rady.

iwka 18:52, 11 sie 2017

Kamila drzewek nie mam, to galezie wyciete u sasiada

No właśnie jakie byście proponowaly drzewka wielkosc rabaty 2 x 3 .
na początku myślałam o jarzabach flanrock, później o swidośliwie obelisk , brzozy ładne ale czy są takie ktore maja kilka metrow tylko. Tak w ogole to tam za blaszakiem chcialabym wlasnie dorenbrosy posadzic.
iwka 18:54, 11 sie 2017

Toszka napisał(a)

Placyk palce lizać
tiaaa maly ale wariat Toszeńko, jakie drzewka byś polecila małe zgrabne ładne