Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

amelia_b 14:22, 22 sie 2017

Kawa napisał(a)

hihiih charakterek po mamusi?
no co ty po tatusiu
iwka 14:24, 22 sie 2017

Ty się sama antybiotykiem leczyłaś? no ładnie

Sama nie wiem co z tą Warszawą, u mnie też 2 są targi
amelia_b 14:26, 22 sie 2017

no gdzież sama, rano mi lekarz przepisał, a co najśmieszniejsze w tamtym roku go w lipcu brałam i nic mi nie było
Fama 21:33, 22 sie 2017

iwka napisał(a)
Fama, jak miło bardzo dziękuję to trzcinnik karl foerster,
oooo, i Twoją trawkę pochwaliłam, i swoją przy okazji też, bo nabyłam w tym roku 3 karl forestery. Tyle, ze moje niepozorne takie jeszcze
polinka 21:52, 22 sie 2017

Melduję, ze Twoja-Moja werbena zaczyna kwitnać Za tydzień będzie można robić sesję zdjęciową
anna_t 22:05, 22 sie 2017

iwka napisał(a)
Witajcie po urlopie jak się cieszę że ta męczarnia się skończyła jak to dobrze złapać oddech od roboty w pracy

Tyle planów miałam do zrobienia a jak zwykle skończyło się tylko na nich
no ale tak:
1. placyk przesunięty o metr tak mnie to wykończyło, że dwa dni leżałam w basenie
2. decyzja o drzewach podjęta, będą brzozy tak, długo to trwało ale w końcu od początku je chciałam i nie będę kombinować
3. pocięty materiał na ławki, spawanie zostało nie umiem chyba wiem tylko że trzeba mieć maskę
4. Zakupione deski na ławki, ale chyba się nie nadają dzisiaj jadę do tartaku po odbiór kolejnych na obicie blaszaka i obiecuję, że jak zrobił mi takie same jak na ławki, to go chyba nimi wytrzepię

hahahahahhaha
odpoczynek w basenie the best
pokaż placyk szprycho
iwka 08:43, 23 sie 2017

amelia_b napisał(a)
no gdzież sama, rano mi lekarz przepisał, a co najśmieszniejsze w tamtym roku go w lipcu brałam i nic mi nie było

mówiłam, starzejesz się
iwka 08:45, 23 sie 2017

polinka napisał(a)
Melduję, ze Twoja-Moja werbena zaczyna kwitnać Za tydzień będzie można robić sesję zdjęciową
super ja swoją za mało przerwałam, taka gęsta że słabo rośnie, niektóre się wybiły i zaczynają kwitnąć, ale szału chyba nie bedzie
kasja83 08:53, 23 sie 2017

Kawa napisał(a)
Iwonka ostatni dzwonek na cięcie ligustru
zazwyczaj połowa sierpnia tnij już dziś

A bukszpany mogę jeszcze ciachnąć??Przyspałam trochę.
iwka 08:54, 23 sie 2017

anna_t napisał(a)

hahahahahhaha
odpoczynek w basenie the best
pokaż placyk szprycho
no było the best dopóki sąsiad altany nie zaczął stawiać cały tydzień się guzdrali z dachem i na wysokości siedzieli

z placykiem nic się nie zmieniło, nie ma co pokazywać, przykryłam tylko szmatą, żeby ziele nie rosło. Chyba wstrzymam się do wiosny z tym wszystkim. Deski wczoraj przywiozłam ale muszą trochę przeschnąć. Liści zaraz mi nawali od sąsiada i będę tylko się wkurzać.

Muszę przekopać znowu kawał z następnej strony, może jakiś żywopłot jeszcze zasadzę.