Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

anna_t 12:30, 23 sie 2017

iwka napisał(a)
no było the best dopóki sąsiad altany nie zaczął stawiać cały tydzień się guzdrali z dachem i na wysokości siedzieli

z placykiem nic się nie zmieniło, nie ma co pokazywać, przykryłam tylko szmatą, żeby ziele nie rosło. Chyba wstrzymam się do wiosny z tym wszystkim. Deski wczoraj przywiozłam ale muszą trochę przeschnąć. Liści zaraz mi nawali od sąsiada i będę tylko się wkurzać.

Muszę przekopać znowu kawał z następnej strony, może jakiś żywopłot jeszcze zasadzę.

czyli trafiłam ze szprychą skoro się chłopy na wysokości wznoszą żeby tylko Cię oblukać
iwka 12:47, 23 sie 2017

anna_t napisał(a)

czyli trafiłam ze szprychą skoro się chłopy na wysokości wznoszą żeby tylko Cię oblukać
a idź Ty z tą szprychą, może kiedyś i byłam, ale to jakieś 20 kg wstecz

tak w ogóle to nie przepadam za tym sąsiedztwem, jacyś dziwni a gościu chodzi jakby chciał żeby wszyscy się go bali, no ale to z racji zawodu pewnie tak ma jak się budowali to przyszedł i chciał żebym na miedzy im pozwoliła dom pobudować, nie zgodziłam się i teraz niby się odzywa ale widzę że ma muchy w nosie
anna_t 13:19, 23 sie 2017

a co to znaczy na miedzy?
mój sąsiad też z kijem w tyłku urodzony, jak się pierwsza nie uśmiechnę to dzień dobry nie powie. więc już przestałam się w ich strone patrzeć
iwka 13:29, 23 sie 2017

anna_t napisał(a)
a co to znaczy na miedzy?
mój sąsiad też z kijem w tyłku urodzony, jak się pierwsza nie uśmiechnę to dzień dobry nie powie. więc już przestałam się w ich strone patrzeć

no na granicy mojej działki z jego

ja to normalnie krępuję się tam coś robić jak ich widzę, sąsiadka elegancko ubrana przechadza się jak łania a ja z czarnymi piętami od kopania zasuwam za szpadlem
Kawa 13:29, 23 sie 2017

iwka napisał(a)
a idź Ty z tą szprychą, może kiedyś i byłam, ale to jakieś 20 kg wstecz

tak w ogóle to nie przepadam za tym sąsiedztwem, jacyś dziwni a gościu chodzi jakby chciał żeby wszyscy się go bali, no ale to z racji zawodu pewnie tak ma jak się budowali to przyszedł i chciał żebym na miedzy im pozwoliła dom pobudować, nie zgodziłam się i teraz niby się odzywa ale widzę że ma muchy w nosie

oo podobnych sąsiadów mamy
Kawa 13:30, 23 sie 2017

iwka napisał(a)

no na granicy mojej działki z jego

ja to normalnie krępuję się tam coś robić jak ich widzę, sąsiadka elegancko ubrana przechadza się jak łania a ja z czarnymi piętami od kopania zasuwam za szpadlem

hihihi
skarpety ubierz to pięt nie będzie widać hihi
iwka 13:34, 23 sie 2017

Kawa napisał(a)

oo podobnych sąsiadów mamy
jak na tyły swojej działki nie chodziłam to mi było wsio ryba, co oni tam robią a teraz niestety często się widzimy
Z przodu mam super sąsiedztwo, dobrze żyjemy
zoja 13:37, 23 sie 2017

iwka napisał(a)
jak na tyły swojej działki nie chodziłam to mi było wsio ryba, co oni tam robią a teraz niestety często się widzimy
Z przodu mam super sąsiedztwo, dobrze żyjemy

a widzisz nie chodziłaś to i oni się nie krępowali, a teraz na pewno komfort im spadł
chodź jak najczęściej to oni niech się wstydzą, że nic nie robią, a nie Ty, że ze szpadlem latasz jak zapytają powiedz, że to lubisz - niech więdzą jak przyjemne masz życie
iwka 13:37, 23 sie 2017

Kawa napisał(a)

hihihi
skarpety ubierz to pięt nie będzie widać hihi
to jeszcze gorzej, bo ja mam tak, że jak skarpety zakładam do kopania to wiesz, takie najgorsze po córce nawet, czasami zdarza się każda inna po robocie ścigam i do kosza, takie jednorazówki
Kawa 13:38, 23 sie 2017

iwka napisał(a)
to jeszcze gorzej, bo ja mam tak, że jak skarpety zakładam do kopania to wiesz, takie najgorsze po córce nawet, czasami zdarza się każda inna po robocie ścigam i do kosza, takie jednorazówki

hihihi