Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 13:41, 23 sie 2017

zoja napisał(a)

a widzisz nie chodziłaś to i oni się nie krępowali, a teraz na pewno komfort im spadł
chodź jak najczęściej to oni niech się wstydzą, że nic nie robią, a nie Ty, że ze szpadlem latasz jak zapytają powiedz, że to lubisz - niech więdzą jak przyjemne masz życie
jak na razie to trawka i tuje rosną i jakiś mini warzywnik widziałam

teraz to chyba jeszcze śpiewać zacznę, jak z taczką będę jechać a pewnie, przecież to lubię
anna_t 13:43, 23 sie 2017

iwka napisał(a)

no na granicy mojej działki z jego

ja to normalnie krępuję się tam coś robić jak ich widzę, sąsiadka elegancko ubrana przechadza się jak łania a ja z czarnymi piętami od kopania zasuwam za szpadlem

mam tak samo!!
oni w sobote na leżakach leżą, trawa nie skoszona po pachy a my zasuwamy ze szpadlami
Makusia 13:52, 23 sie 2017

Brudne stopy powiadasz? :0
Nie Ty jedna
brudne stopy
iwka 14:00, 23 sie 2017

anna_t napisał(a)

mam tak samo!!
oni w sobote na leżakach leżą, trawa nie skoszona po pachy a my zasuwamy ze szpadlami
nie no, oni koszą, ogólnie to mają zadbane podwórko, tylko tacy sztywniacy
iwka 14:03, 23 sie 2017

Makusia napisał(a)
Brudne stopy powiadasz? :0
Nie Ty jedna
brudne stopy
haha Marta
Makao_J 14:44, 23 sie 2017

Brudne stopy?
Matko moje po kopaniu w ogrodzie jak nie założę skarpet kilka razy moczę :
Anda 14:52, 23 sie 2017

Iwka, o ile się nie mylę to mamy w szkółce te ciemnozielone cisy. Wg mnie nadają się na żywopłot.

Pracuś jesteś niesamowity a stopami nie masz się co przejmować, przecież je myjesz
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
iwka 15:22, 23 sie 2017

Widziałam cis , Ewciu faktycznie są ciemniejsze. Nie wiem samą brać czy nie? Sadzili je jakoś maj czerwiec z doniczek, ładnie były ukorzenione bo kilka im zostało i widziałam. Tylko one mają te owoce, czytałam ze ta odmiana to żeńska i właśnie owocuje. Teraz mają dużo młodych przyrostow ale takie jak by lekko bladawe. Od słońca chyba.

Przycinanie były po posadzeniu.

Kawa 15:27, 23 sie 2017

tragicznie nie wyglądaja
nie rozumiem czemu się ich pozbywają...
iwka 15:34, 23 sie 2017

Są te czosnki co Toszka mówiła

Dwa opakowania wzięłam; )

Kami one są w zielsku. W macie dodatkowo. Słabe foty bo leje u mnie ale na moje oko ladne