Czytam ,że brzózki posadzone po lewej ....
Czyli na tym planie to jakby w miejscu różowych kółek ?
Ps. Ścianka wodna naprzeciwko altany fajnie by wyglądała
tak Madziu, brzozy posadzone w miejscu różowych kropek ta ścianka fajnie by tam wyglądała, tak mi się wydaje, chociaż ostatnio też przez myśl mi przeszło, żeby była tu gdzie te trzy zielone kropy, przed gosp. Miał być tam placyk z ogniskiem, ale zostanie przeniesiony dalej, więc tu zostaje wolne miejsce. Chyba trzeba będzie graby dalej pociągnąć
Tu w miejscu tych zielonych krop -chyba jeszcze fajniej by się ta ścianka wodna prezentowała .....bo miałabyś na nią widok i z tarasu i z altany ..... chociaż w tej wcześniejszej wersji tez widać i z tarasu i z altany ....... ech ....
..... ja to na żywo najlepiej myśle ....
Cała zima na zastanawianie się
Świetnie, ja bym się tylko zastanowiła nad tym placykiem przeciętym płytami. Ta wąska lewa część, pasek jest taki niewykorzystany. Może tu jakiś ekranik z traw czy "czegóś"?
Iwonka, podglądam jakiś czas twoj projekt. Super ewoluował. I jest ekstra.
Tylko ja się zgubiłam u Ciebie. Pamiętam piękne nasadzenia, skończone rabaty, a teraz planujesz od początku...
Jakiś czas nie zaglądałam i teraz nie wiem sama co i jak.
Nawet sama chciałam odrobić zaległe lekcje, ale strasznie dużo postów masz wyprodukowanych