Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Lulilaj 10:57, 27 paź 2017

Ale piękne . I jakie duże .Podoba mi się kolor pni. Jeśli mogę to uśmiecham się szeroko o namiary i cenę

Brzozy uwielbiam Miałam wielką ochotę posadzić kilka u siebie ale ze względu na świerki zrezygnowałam. Ale skoro świerki wylatują...
Zresztą też lubię grabić A po info od Ani_t o kaloriach to pewnie pokocham miłością bezgraniczną, hihihi.

Też jestem ciekawa w którym miejscu je posadzisz
AnnaCh 13:56, 27 paź 2017

Martuś, masz już prowizję ze szkółki za reklamę i promocję?

Iwonka, śliczne są, nie przejmuj się listkami, tak jak dziewczyny piszą ściśnięte teraz, za rok będzie już lepiej, fajnie, że mają już takie ładne białe pieńki
iwka 14:40, 27 paź 2017

Magleska napisał(a)
Ale jakie mają już piękne pieńki grubaśne zdradzisz po ile kupiłaś i gdzie ? ....moje mizeroty to za 10 lat pewnie takie będą .... jak przeżyją
no własnie o te pieńki mi chodziło, wszystkich takich dużych raczej nie kupię, chyba że w totka wygram , jeszcze mi pewnie z 6 potrzeba. Skusiłam się na nie bo cena najniższa za jaką udało mi się znaleźć no i transport miałam za darmo po znajomości 120 za szt. Makusiowe źródło

anna_t napisał(a)
myślę ze listki to może tez przez mniej światła, wiesz jak to w szkolce liczy się każdy centymetr
duze są będzie efekt
ja tez się grabienia nie boję, kosiarka dużo zbiera a reszta.. no przecież trzeba coś robić a nie tylko siedzieć przed telewizorem czy laptopem

Dziewczyny grabienie liści przez 40minut to 160kcal podczas gdy prasowanie którego nienawidzę przez tyle samo czasu to tylko 80kcal

z grabieniem sama prawda, przecież to przyjemność, pod warunkiem że ciepło
prasowanie nie dla mnie, odpada.
Pozostaje więcej liściastych kupić

Faktycznie w szkółce ciasnota, mogłyby mieć niżej trochę gałązek więcej, teraz zaczynają się pewnie gdzieś na 1,5-2 metry dopiero ale i tak mi się podobają

Mirka napisał(a)
Fajne brzuzki To teraz wielkie sadzenie Jak je końcu posadzisz na prosto?Ja bym sadziła na prosto po lewej stronie jak na projekcie

czyli tu gdzie różowe kropki ?

a czym wtedy zasłonić się na wprost? chciałam żywopłot jakiś niski oddzielający warzywnik i coś wyższego by się przydało ale takiego bardziej ażurowego

AngelikaX napisał(a)
Iwonko piękne okazy wielkością liści bym się nie stresowała, moja siostra rok temu kupowała - też jej to sen z powiek spędzało, w tym roku mają już zdecydowanie większe

ps. Dopiero dziś przypomniałam sobie o namiar na brzozy po szpitalu miałam Ci podesłać - ale mi głupio teraz...
uff to fajnie z tymi listkami
Angela nic się nie stało, przecież Ci napisałam nie ma problemu, głupio to mi że zawracałam Ci głowę a Ty bidulko w szpitalu byłaś

Jak masz gdzieś pod ręką to napisz na prv zawsze może się przydać

lindsay80 napisał(a)
A wiesz, ze u mnie z listkami brzóz jest to samo, te co rosną 2 lata mają większe, te z wiosny malutkie, dokładnie tak jak na Twojej fotce - super egzemplarze kupiłaś.
dzięki Edyta, w takim razie moje wątpliwości zostały rozwiane cieszę się jak dziecko

Lulilaj napisał(a)
Ale piękne . I jakie duże .Podoba mi się kolor pni. Jeśli mogę to uśmiecham się szeroko o namiary i cenę

Brzozy uwielbiam Miałam wielką ochotę posadzić kilka u siebie ale ze względu na świerki zrezygnowałam. Ale skoro świerki wylatują...
Zresztą też lubię grabić A po info od Ani_t o kaloriach to pewnie pokocham miłością bezgraniczną, hihihi.

Też jestem ciekawa w którym miejscu je posadzisz
a w czym świerki przeszkadzają ? sama jeszcze nie wiem jak posadzę, raczej przymiarek nie będzie bo to takie ciężki kolosy że nie dam rady z nimi latać

jeżeli po lewo to i tak muszę od siatki jakiś żywopłot posadzić, myślałam o serbach

AnnaCh napisał(a)
Martuś, masz już prowizję ze szkółki za reklamę i promocję?

Iwonka, śliczne są, nie przejmuj się listkami, tak jak dziewczyny piszą ściśnięte teraz, za rok będzie już lepiej, fajnie, że mają już takie ładne białe pieńki
No właśnie Marta niech punkty i zniżki zbiera, będziemy przez nią zamawiać z rabatem
eVka 15:38, 27 paź 2017

anna_t napisał(a)
myślę ze listki to może tez przez mniej światła, wiesz jak to w szkolce liczy się każdy centymetr
duze są będzie efekt
ja tez się grabienia nie boję, kosiarka dużo zbiera a reszta.. no przecież trzeba coś robić a nie tylko siedzieć przed telewizorem czy laptopem

Dziewczyny grabienie liści przez 40minut to 160kcal podczas gdy prasowanie którego nienawidzę przez tyle samo czasu to tylko 80kcal

Padłam!!! Czadowe porównanie, to teraz z rozkoszą będę grabic wszelakie liście. Ciekawe ile kopanie spala kalorii, dzisiaj kopałam 4 godziny

Brzózki rewelacyjne, grubaśnie pieńki, zazdroszczę!!!