Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

AnnaCh 11:42, 08 wrz 2015

Jakie super przedszkole, a zakupy świetne
iwka 11:47, 08 wrz 2015

Polinka, Anda największe dziecię moje, bliźniaczki i chłopczyk siostry, pyzunia brata
do tej pory oprócz nas wszyscy mieszkali u moich rodziców kilka kilometrów ode mnie, teraz siostra z ferajną się wyprowadziła trochę dalej i bardzo wszyscy tęsknią za sobą
iwka 12:17, 08 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
U Prosze pani jak slicznie , klimatycznie i wesolkowato ): zdolna dziewczyna z filcu sobie dubie pieknie.

A ten czekoladowy to co ? Kosmos?

Tak Jolu, to kosmos
amelia_b 12:30, 08 wrz 2015

Wpadłam na chwilkę a tu tyle się dzieje Cudne łobuzy Córcie to ty już niezłą masz laseczka,kosze bomba chyba i ja takie małej uszyte to przynajmniej sobie takim krzywdy nie zrobi a zdjęcia fenomenalne ja teraz nie mam jak wyjść,no chyba że przez okno coś pstrykne jak Iwonka zdrówko?
iwka 12:48, 08 wrz 2015

amelia_b napisał(a)
Wpadłam na chwilkę a tu tyle się dzieje Cudne łobuzy Córcie to ty już niezłą masz laseczka,kosze bomba chyba i ja takie małej uszyte to przynajmniej sobie takim krzywdy nie zrobi a zdjęcia fenomenalne ja teraz nie mam jak wyjść,no chyba że przez okno coś pstrykne jak Iwonka zdrówko?

dziekuję, na razie jeszcze nic konkretnego nie wiem, tylu badań to ja nie miałam od czasów ciąży jestem dobrej myśli

nawet nie wiedziałam, że filc może być tak fajnym materiałem, kupiłam gruby i moja maszyna niestety go nie ogarnęła i musiałam w rękach szyć, ale to w sam raz było zajęcie dla mnie. Kupiłam kawałek tylko na próbę, i prawie wszystko poszło, uszyłam jeszcze takie większe pudło na zabawki, ale foty brak

Dzieciaki miały radochę, fajna sprawa

MirellaB 13:08, 08 wrz 2015

Bardzo ładnie kosz z filcu wygląda. Podziwiam ja nie szyję.

Dzieci wesołe, pewnie miały udany radosny dzień

Zdjęcia bardzo ładne

Kosmosy czekoladowe władnie takie pragnę mieć, tylko w ogrodniczych nie ma. Amelia pisała, że raczej wiosną do nabycia. A Ty kiedy kupowałaś i gdzie? To się kłącza kupuję?

Zdrowia życzę
iwka 13:16, 08 wrz 2015

MirellaB napisał(a)
Bardzo ładnie kosz z filcu wygląda. Podziwiam ja nie szyję.

Dzieci wesołe, pewnie miały udany radosny dzień

Zdjęcia bardzo ładne

Kosmosy czekoladowe władnie takie pragnę mieć, tylko w ogrodniczych nie ma. Amelia pisała, że raczej wiosną do nabycia. A Ty kiedy kupowałaś i gdzie? To się kłącza kupuję?

Zdrowia życzę

ja coś tam szyje, ale coraz mniej

dzieciaczki wesolutkie, bliżniaczki obchodziły trzecie urodziny

co do kosmosu napisałam pw.
olga80 14:10, 08 wrz 2015

kosze filcowe super, świetny pomysł , popełnię plagiat , ale dopiero zimą, zakupy widzę udane i dorodne a dzieciaczki słodkie i fajnie , że w podobnym wieku
mirkaka 15:41, 08 wrz 2015

Oj dawno tu nie byłam, widzę że problem grządki od strony okna kuchennego powraca, masz ciężki orzech do zgryzieniaMoże róże pod grabami posadź, róże korzenią się głęboko, więc powinny dać radę. Wiadomo, że od czasu do czasu trzeba podlać, ale to tak jak wszystko Z niższych roślin trzmielina, zimą będzie dawała kolor, latem zasłoni różom nogi.
Iwcia 15:41, 08 wrz 2015

Kurde, Iwonko pisz mi tu zaraz jak Ty robisz te zdjęcia???