Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

miskka 07:17, 29 paź 2015

Upss, buźki na końcu zdań nie weszły
iwka 09:44, 29 paź 2015

alis napisał(a)

Piękniasto, nie ma co, trawki przeurocze w tych kokardkach I gdybym nie musiała skrobać szyb rano, powiedziałabym-kocham taką oszronioną tę porę roku.

ja sobie kupiłam taką dobrą skrobaczkę z rękawicą i teraz mogę skrobać rano nie muszę bo auto stoi w garażu, ale po pracy to czasami i miotła się przydaje
iwka 09:50, 29 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Ja mojemu dziś oświadczyłam że mam dla niego robotę na zimę po tym jak mi sąsiad trawy na kosił na rabaty korą wysypane, zascielone na zielono. Mój popatrzył,pomruczał po czym mówi: chyba sama to sobie kręcić bedziesz

miałam to samo, krew mnie zalewała normalnie, chodziłam i zbierałam tą trawę teraz juz mi to nie przeszkadza,rośliny większe i prawie nie widać. Gorzej jak perz przerasta, ciężko przez siatkę dokładnie wyrwać, kiedyś to całe ręce miałam w siniakach bo przez oczka darłam to ziele sąsiadka kiedyś pryskała, teraz mówi, że się boi, żeby mi roślin nie spalić
Magda70 09:50, 29 paź 2015

amelia_b napisał(a)
He he mojego ci podeślę bo twój to stworzony by leżeć i pachnieć?

Hmm...mężowi się dziwicie...a zerknijcie na awatar...oni oboje to lubią
iwka 09:52, 29 paź 2015

AnnaCh napisał(a)
Iwonka, piękne zdjęcia U mnie dziś rano był spory przymrozek, bo -3 aż, ale jedyne co było pocieszające to właśnie widoki oszronionych roślinek, cudnie to wszystko wygląda
Pozdrawiam.

u mnie -7 już było, wczoraj też tak delikatnie na minusie a dzisiaj na plusie tylko jakoś zimno, pozdrawiam Aniu
iwka 09:54, 29 paź 2015

miskka napisał(a)
Zajrzałam do Ciebie w odpowiedzi na twój wpis w moim powitaniu. Nie dałam rady wszystkiego przeczytać u ciebie Ogromny masz ogródeczek Mój to 500 m wraz z domkiem malutkim Ślicznie u ciebie, może i ja kiedyś będę miała czym się pochwalić...

Witaj miskka wątek zakładaj i pokazuj
Dominika11 09:57, 29 paź 2015

iwka napisał(a)

miałam to samo, krew mnie zalewała normalnie, chodziłam i zbierałam tą trawę teraz juz mi to nie przeszkadza,rośliny większe i prawie nie widać. Gorzej jak perz przerasta, ciężko przez siatkę dokładnie wyrwać, kiedyś to całe ręce miałam w siniakach bo przez oczka darłam to ziele sąsiadka kiedyś pryskała, teraz mówi, że się boi, żeby mi roślin nie spalić
u mnie jest ten sam problem, tylko ja nie mam jeszcze nawet ogrodzenia ale wszystko mi przełazi
iwka 09:57, 29 paź 2015

Magda70 napisał(a)

Hmm...mężowi się dziwicie...a zerknijcie na awatar...oni oboje to lubią

no jak byś zgadła Madziu
iwka 10:01, 29 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
u mnie jest ten sam problem, tylko ja nie mam jeszcze nawet ogrodzenia ale wszystko mi przełazi

no to masz ten plus, że możesz opielić sobie dalej i na jakiś czas masz spokój, mi nie ładnie iść do kogoś za ogrodzenie i pielić.
Dominika11 10:08, 29 paź 2015

iwka napisał(a)

no to masz ten plus, że możesz opielić sobie dalej i na jakiś czas masz spokój, mi nie ładnie iść do kogoś za ogrodzenie i pielić.
no fakt pod tym wzgledem to jest okey