Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

paula23 09:52, 28 paź 2015

Trawki urocze
jazzy 10:00, 28 paź 2015

Ale szron! Brrrrrr
U mnie podobnie wczoraj było, ale nie dałam rady wygramolić się na dwór. Brrrr
amelia_b 10:36, 28 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
tak mnie ciekawi dlaczego wszyscy wiążą trawki (przynajmniej u tych co widziała) czerwonymi tasiemkami, czy to tak już na święta , czy żeby nie zauroczyć
He he i jedno i drugie a ja w tym roku postawie na fiolet
Iwonka zdjęcia cudne,i ta rosa na pajeczynach urocza no i jak tu nie ubóstwiać jesieni? Ogród sam się zdobi co rano
nicol21 12:36, 28 paź 2015

O kurcze, ale już u Ciebie zjesieniało wszystko... a jeszcze parę dni temu ta jesień pełna energii i słonka była.No ale wiosna już bliżej jest
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
babka 13:04, 28 paź 2015

Ale chłodem powiało brrr... Czerwone kokardki trochę ociepliły widok i calkiem przyjemnie się o. ąda te oszronione cuda
Latarenkę ładną zanabyłaś, ciekawam co do niej włożysz?
Powiem Ci, że lubię kiedy od planów do realizacji nie upływa dużo czasu, fajnie że już niedlugo cieszyć oczy będzie śliczny ekran Jaki kolor planujesz ?
iwka 13:25, 28 paź 2015

Kawa napisał(a)
hej hej
a to ML powiązane czy inne??
ślicznie wyglądają
i te berberysy z niteczkami jak koraliki

tak to ML
iwka 13:26, 28 paź 2015

jazzy napisał(a)
Ale szron! Brrrrrr
U mnie podobnie wczoraj było, ale nie dałam rady wygramolić się na dwór. Brrrr

już śladu po szronie nie ma, piękne słońce teraz świeci
iwka 13:27, 28 paź 2015

paula23 napisał(a)
Trawki urocze
nom, lubię je
iwka 13:28, 28 paź 2015

amelia_b napisał(a)
He he i jedno i drugie a ja w tym roku postawie na fiolet
Iwonka zdjęcia cudne,i ta rosa na pajeczynach urocza no i jak tu nie ubóstwiać jesieni? Ogród sam się zdobi co rano

chyba nie do końca jesteś zdecydowana na ten fiolet
iwka 13:30, 28 paź 2015

nicol21 napisał(a)
O kurcze, ale już u Ciebie zjesieniało wszystko... a jeszcze parę dni temu ta jesień pełna energii i słonka była.No ale wiosna już bliżej jest

ha ha wczoraj jakaś gatka w pracy i mówię oby do wiosny, szef spojrzał na mnie i chyba nie wiedział o czym mówię, nic się nie odezwał