Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 13:37, 28 paź 2015

babka napisał(a)
Ale chłodem powiało brrr... Czerwone kokardki trochę ociepliły widok i calkiem przyjemnie się o. ąda te oszronione cuda
Latarenkę ładną zanabyłaś, ciekawam co do niej włożysz?
Powiem Ci, że lubię kiedy od planów do realizacji nie upływa dużo czasu, fajnie że już niedlugo cieszyć oczy będzie śliczny ekran Jaki kolor planujesz ?

czerwona kokardki to jarzębina

no w latarenkę to planuję hmmmm coś wstawić i chyba na świeczke padnie

co do ekranu to różnie może być, nie wiem czy będę miała wenę aby go robić jak będzie zimno. Na razie muszę konstrukcję pomalować, dechy zamówić i pomalować. Potem tylko poprzykręcam Nie wiem jak zabrać sie do tego bo chciałam tak zrobić aby wkrętów nie było widać, muszę od tyłu przykręcić, konstrukcję mam metalową więc chyba muszę wpierw dziury powywiercać w niej a potem dopiero deski. Jak mi to wyjdzie, nie wiem

Kolor ma być w odcieniach brązu, podobny do okien, ale szukałam takiej farby i nie ma, muszę coś podobnego dobrać

Z tymi panelami to tak się nie będę gorączkować, teraz jeszcze cisy ważniejsze
babka 14:35, 28 paź 2015

iwka napisał(a)

czerwona kokardki to jarzębin

no w latarenkę to planuję hmmmm coś wstawić i chyba na świeczke padnie

Nietuzinkowy wybór, muszę przyznać, że masz bardzo oryginalne pomysły

Sama będziesz wiercić i montować ? Nie wyręczy Cię mężczyzna ?
iwka 14:41, 28 paź 2015

babka napisał(a)

Nietuzinkowy wybór, muszę przyznać, że masz bardzo oryginalne pomysły

Sama będziesz wiercić i montować ? Nie wyręczy Cię mężczyzna ?

mój mężczyzna nie stworzony do takich rzeczy
amelia_b 14:45, 28 paź 2015

iwka napisał(a)

mój mężczyzna nie stworzony do takich rzeczy
He he mojego ci podeślę bo twój to stworzony by leżeć i pachnieć?
Basilikum 14:52, 28 paź 2015

no ciekawe kto u Iwki cos robi jak ona lezy M lezy hm...
alis 15:56, 28 paź 2015

iwka napisał(a)
Dzisiejsze

Piękniasto, nie ma co, trawki przeurocze w tych kokardkach I gdybym nie musiała skrobać szyb rano, powiedziałabym-kocham taką oszronioną tę porę roku.
amelia_b 15:57, 28 paź 2015

Ja mojemu dziś oświadczyłam że mam dla niego robotę na zimę po tym jak mi sąsiad trawy na kosił na rabaty korą wysypane, zascielone na zielono. Mój popatrzył,pomruczał po czym mówi: chyba sama to sobie kręcić bedziesz
iwka 16:29, 28 paź 2015

Basilikum napisał(a)
no ciekawe kto u Iwki cos robi jak ona lezy M lezy hm...

ha ha to wtedy i robota leży
AnnaCh 20:44, 28 paź 2015

Iwonka, piękne zdjęcia U mnie dziś rano był spory przymrozek, bo -3 aż, ale jedyne co było pocieszające to właśnie widoki oszronionych roślinek, cudnie to wszystko wygląda
Pozdrawiam.
miskka 07:16, 29 paź 2015

Zajrzałam do Ciebie w odpowiedzi na twój wpis w moim powitaniu. Nie dałam rady wszystkiego przeczytać u ciebie Ogromny masz ogródeczek Mój to 500 m wraz z domkiem malutkim Ślicznie u ciebie, może i ja kiedyś będę miała czym się pochwalić...