Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 10:05, 12 cze 2016

Marta super, że tak szybko Ci zakwitło

Amelka, może kupiłaś tawułki andersa

Ola też o parzydle mało wiem, kupiłam wsadziłam w kąt, słabo rosło więc nawet uwagi nie zwracałam. Muszę się dokształcić, bo roślina godna uwagi

Ilona wiesz czy ono długo kwitnie? samopoczucie lepiej, dzięki

Kamila trzcinnik będzie efektowny, ja się zastanawiam jaki by był jak bym go nie podzieliła, trochę go potrzebuję więc jeszcze pewnie w przyszłym roku podzielę wszystkie na pół. Ale i tak te dzielone są dużo większe niż w ubiegłym roku

Alicja dzięki, też go lubię

Reniu to nie złudzenie, teraz ma ok 1,5 m , do czubka nosa mi sięga, mam wrażenie, że jeszcze ciut podrośnie
iwka 10:14, 12 cze 2016

Zdjęcia siewek jeżówek dla Eweliny i Marty

na pierwszym zdjęciu widać dorosłą sadzonkę, przy niej dużo malutkich.

na ostatnim, wczoraj pikowane do doniczek
amelia_b 10:17, 12 cze 2016

I masz kochana rację że kupiłam tawulki, he he może to i lepiej
iwka 10:22, 12 cze 2016

amelia_b napisał(a)
I masz kochana rację że kupiłam tawulki, he he może to i lepiej
tawułki piękne, też mam różowe, jesienią kupiłam jedną dużą białą, podzieliłam na tyle ile się dało i też będą kwitły, cieniutkie na razie ale cieszą będziesz chcieć więcej
iwka 10:30, 12 cze 2016

Zastanawiają mnie hortensje, rosną w szpalerach, jedne są ładne zielone, inne zółte, i to tak jakoś na mijankę, jedna zielona, druga zółta, brakuje im pewnie czegoś

vanilla fraise

anabelle

Efffa 11:52, 12 cze 2016

Marta by poznała, ja raczej bym myślała , że to chwast, dzięki, będę wiedzieć w przyszłosci
Ja nawet nie wiedziałam , że to sie tak sieje, dobrze ze kupiłam małą ilośc
jazzy 13:09, 12 cze 2016

iwka napisał(a)
Zdjęcia siewek jeżówek dla Eweliny i Marty

na pierwszym zdjęciu widać dorosłą sadzonkę, przy niej dużo malutkich.

One takie śmieszne, bo najpierw dwa okrągłe listki i z nich wyrasta ten jeżówkowy U mnie się chyba nie wysiały
alis 15:01, 12 cze 2016

iwka napisał(a)
Zastanawiają mnie hortensje, rosną w szpalerach, jedne są ładne zielone, inne zółte, i to tak jakoś na mijankę, jedna zielona, druga zółta, brakuje im pewnie czegoś

vanilla fraise

anabelle

Iwka, ja miałam całkiem podobnie, w jednym szpalerze, jedna obok drugiej, a różniły się właśnie odcieniem Zgodnie z sugestia dziewczyn troszkę ponawoziłam te bledsze i w miarę koloryt się wyrównał
polinka 15:07, 12 cze 2016

Iwonko, jeżówki masz odmianowe?
Cały czas się zastanawiam ile sztuk kupić? Jeśli łatwo się wysiewają to chyba nie ma sensu brać dużej ilości...
mikami 15:13, 12 cze 2016

Trzcinnik u Ciebie fantastyczny mam nadzieje że u mnie też taki będzie ogólnie ogród bardzo ładny