Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do odnowy

Ogród do odnowy

Gosiek33 20:27, 24 maj 2018

Bogdzia napisał(a)
Gosiu nie czytałam tego co mi odpisałas, przepraszam, jakos nie dotarło również do mnie ze Kasia przyjedzie do mnie z Toba choc teraz sobie przypominam że mówiła. Dzięki za wczorajszy dzień , fajnie ze przyjechałyscie, buziaki.

Jednym słowem zrobiłam niespodziankę
To takie nieoczywiste ujęcia. Laura piękna
Kasya 20:40, 24 maj 2018

Ja to orliki sadze w gąszczu, tylko kwiatki wystają
Bogdzia 20:58, 24 maj 2018

Gosiek33 napisał(a)

Jednym słowem zrobiłam niespodziankę
To takie nieoczywiste ujęcia. Laura piękna

Mam nadzieje ze będę sie cieszyc z Laury juz zmężniała , jeśli nie bedzie złych przygód pogodowych to powinna byc piękna.U mnie podałam nazwę.
roma2 21:19, 24 maj 2018

Przydreptałam się przywitać. Ja też mam problem z używaniem chemii w ogrodzie! Tzn. mam problem, ze jej nie chcę używać. Na ekologiczne opryski, które wymagają systematyczności i konsekwencji, nie mam na razie szans. Za rzadko jestem na działce. Boreczniki sosnowe zbierałam ręcznie, ale sosny wielkie już, to nie wiem co będzie dalej, o zielonych z ryjkiem czytałaś , mszyc pozbywam się silnym strumieniem wody i własnymi rękami. Na nornice szykuje sie już gnojówka z czarnego bzu. Pod trawnik ok 400 m kw. chwastowiska przenorałam na kolanach walcząc z chwaściorami. Staram się. Boję się chemii, ale jak mus to mus! Głogi musisz prysnąć. Miałam takie i wiem co mówię. Miałam!
zawitka 09:13, 25 maj 2018

Gosiek33 napisał(a)

Liczę że ożyją i za kwitną. Jedną moją kępę zlikwidowałam odrywając sadzonki jak mówiłaś. Będzie tego trochę jeśli się ukorzenią. Na tawuły miejsce wymyśliłam zdzwonimy się

Swoje te co mam 3 ci rok żółte też odsadziłam rosną
AgataP 10:27, 27 maj 2018

Gosia super, że znalazłyście czas by do mnie zajrzeć. Sama widzisz że kawał pola do obrobienia. Staram się jak mogę by to ciągnąć
Gosiek33 11:51, 28 maj 2018

Bogdzia napisał(a)

Mam nadzieje ze będę sie cieszyc z Laury juz zmężniała , jeśli nie bedzie złych przygód pogodowych to powinna byc piękna.U mnie podałam nazwę.

dziękuję Bogdziu, zapisałam. Trzymam kciuki za Laurę

to ubiegłoroczna sadzonka od Ciebie tak zakwitła

Gosiek33 11:54, 28 maj 2018

roma2 napisał(a)
Przydreptałam się przywitać. Ja też mam problem z używaniem chemii w ogrodzie! Tzn. mam problem, ze jej nie chcę używać. Na ekologiczne opryski, które wymagają systematyczności i konsekwencji, nie mam na razie szans. Za rzadko jestem na działce. Boreczniki sosnowe zbierałam ręcznie, ale sosny wielkie już, to nie wiem co będzie dalej, o zielonych z ryjkiem czytałaś , mszyc pozbywam się silnym strumieniem wody i własnymi rękami. Na nornice szykuje sie już gnojówka z czarnego bzu. Pod trawnik ok 400 m kw. chwastowiska przenorałam na kolanach walcząc z chwaściorami. Staram się. Boję się chemii, ale jak mus to mus! Głogi musisz prysnąć. Miałam takie i wiem co mówię. Miałam!

Witaj Dzielna jesteś tyle na kolanach orać. Mnie też się zdarza

Gosiek33 11:57, 28 maj 2018

zawitka napisał(a)

Swoje te co mam 3 ci rok żółte też odsadziłam rosną

chryzantemy i zawilce

Gosiek33 11:59, 28 maj 2018

AgataP napisał(a)
Gosia super, że znalazłyście czas by do mnie zajrzeć. Sama widzisz że kawał pola do obrobienia. Staram się jak mogę by to ciągnąć

Podziwiam wszystkie tak dzielne kobitki A zawsze największa satysfakcja gdy widać takie efekty