Kazdy woreczek to inny kolor, te najwyzsze to granatowe a drugie powinny być fuksjowe. Gosia tak miedzy nami to ja mam jeszcze kilka kupek, ktore juz nie wlazły do kartonu. Ale nie wiem jakie kolory docelowo ci urosna. Na pewno nie sadzilam w tamtym miejscu tych co dostałąm na zlocie od ciebie

Poszukam foty z ub. jesieni jakie kolory. Raczej z tych fioletow i róży bardziej krwistych. Mama jeszcze w jednym miejscu takie jasne różowe pełne, sa przepiekne. Bede je z wiosna wysadzac to dostaniesz. Moga robic za żywoplot, u mnie na mokrym sa wyższe ode mnie. Ale piekne.
Hyzopy na suche i umiarkowane. Uwielbiam je i wszelakie zbieracze miodu również. Obklejone pszczolami, trzmielami, bąkami i motylami. Warto rozmnozyc. Te co ci wysłąłam to rozmnażałam jesienia w skrzyni po warzywach. A teraz mam drugie tyle w burakach i jeszcze Dorii oddałam. Wycinasz gałązki i w kępkach do ziemi co najmniej na 1/3.
i u mnie jeszcze sporo zostało w ogrodzie, teraz łatwiej mi je bedzie wysadzic i dam je na suche pod płot leśny. ale końca nie widac