Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » a czasem nie na temat ...

a czasem nie na temat ...

katiaxx 16:00, 25 kwi 2016

Magda70 napisał(a)

ja bym przesuneła...przecież to tylko 2 rzędy...roślinki małe więc nie ma dużo roboty

jak cenowo wychodzą te listwy alu?? bo szukam czegoś fajnego, taniego na obrzeża własnie

coś ok 12 zł - między 3 a 4 metry.
katiaxx 16:01, 25 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
A tak orientacyjnie-ile u Ciebie kosztuje taka tona szarego tlucznia.u nas tylko grantowy widuje a wlasnie taki szary by mi sie przydal.

Jeszcze nie pytałam o cenę - bo w tym składzie nikogo nie ma, wzięłam sobie do doniczki trochę na spróbę - dziś spróbuję tamtędy przejechać i dopytać.
katiaxx 16:03, 25 kwi 2016

Magda70 napisał(a)

ja bym przesuneła...przecież to tylko 2 rzędy...roślinki małe więc nie ma dużo roboty

jak cenowo wychodzą te listwy alu?? bo szukam czegoś fajnego, taniego na obrzeża własnie

No chyba jednak - nie prez lenistwo - tylko fajnie widzę z salonu - bo po skosie - a najbardziej będzie widać te kępy wiosną po przycięciu kiedy więcej patrzy się na nie z okna jak przesadzę z okna będę miała rządki

oj.. no zawsze coś
katiaxx 22:12, 25 kwi 2016

Czy komuś chciałoby się wrzucić mi zdjęcie swojej perowskiej bo nie wiem czy moja Zielona czy inna powinna być. Ziemia pod korą zbita na rabacie założonej rok temu. Coś się z tym robi . ?
iwka 22:21, 25 kwi 2016

moja ruszyła, myślałam że zmarzła

myślałam, że sie wysiała, ale to chyba chwasty jednak
bdan 06:37, 26 kwi 2016

katiaxx napisał(a)

No chyba jednak - nie prez lenistwo - tylko fajnie widzę z salonu - bo po skosie - a najbardziej będzie widać te kępy wiosną po przycięciu kiedy więcej patrzy się na nie z okna jak przesadzę z okna będę miała rządki

oj.. no zawsze coś

Ja tez tak mam, że coś zrobię a potem zaraz kombinuje, ze mogłam inaczej i często niepotrzebnie się nakręcam. Maż zawsze mówi - daj temu czas.
Obojętnie co zrobisz, będzie dobrze
katiaxx 09:05, 26 kwi 2016

bdan napisał(a)

Ja tez tak mam, że coś zrobię a potem zaraz kombinuje, ze mogłam inaczej i często niepotrzebnie się nakręcam. Maż zawsze mówi - daj temu czas.
Obojętnie co zrobisz, będzie dobrze

o !! i to będzie moje motto ogrodowe
katiaxx 09:06, 26 kwi 2016

iwka napisał(a)
moja ruszyła, myślałam że zmarzła

myślałam, że sie wysiała, ale to chyba chwasty jednak

Dzięki, czyli bardziej zielona niż siwa - wysrebrzy się ? - mam ją drugi rok czyli po ziemie odbija pierwszy raz
katiaxx 09:07, 26 kwi 2016

Biedro jest na fali
Dziś w ofercie miskanty i molinie - chyba po 5-6 zl - jestem na bieżąco bo wskakuję tam po śniadanie
Mirka 09:14, 26 kwi 2016

katiaxx napisał(a)

Biedro jest na fali
Dziś w ofercie miskanty i molinie - chyba po 5-6 zl - jestem na bieżąco bo wskakuję tam po śniadanie
Daj znać co było i co kupiłaś Moja perowskia też dopiero zaczyna ruszać