Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » a czasem nie na temat ...

a czasem nie na temat ...

AgaeM 16:08, 24 kwi 2016

Dzięki za pamięć. Pokażę małżonkowi do debaty. Trawki zostawiłabym tak jak są. Na drugim linku wyglądają posadzone prosto a jednak bardzo fajnie. Nie bez znaczenia byłoby moje lenistwo.
Kamienie okrągłe. Wyglądają swietnie. Mało kto tak ma.
Ja mam ten tłuczeń pod korą kamienną. Nie wygodny do chodzenia na ściezce. Ide po fotki.
katiaxx 16:16, 24 kwi 2016

chodzenie nie ma znaczenia - wszędzie gdzie jest nie będzie się po nim chodzić więc ten aspekt odpada czekam na fotki
Z listwami jest tak - jak zagniesz to juz zawsze w tym miejscu będzie widać, sa trudne na łączeniach - najlepiej kupić 1 listę ma ok 3 metrów , koszt ok 12 zł- i wypróbować.
nawigatorka 16:17, 24 kwi 2016

Trawki wygladaja mega!super bedzie to wygladalo.juz sie ciesze ze.i u nas trawy w takiej masie maja byc.

Jesli chodzi o kamien to jak dla mnie zdecydowanie ten szary lepszyci naturalniejszy.i zdradz co to za plytki?piekne
lojalna_ 16:20, 24 kwi 2016

Szary jest swietny juz chciałam pytac o chodzenie ale czytam ze nieistotne wiec moze byc nawet niewygodny. Kaska pieknie to zaczyna wygladac .
katiaxx 16:21, 24 kwi 2016

nawigatorka napisał(a)
Trawki wygladaja mega!super bedzie to wygladalo.juz sie ciesze ze.i u nas trawy w takiej masie maja byc.

Jesli chodzi o kamien to jak dla mnie zdecydowanie ten szary lepszyci naturalniejszy.i zdradz co to za plytki?piekne

Dzieki, = to płyty megan - producent jadar są w 3 rozmiarach.

bukszpanowo jadarowo w linku

http://www.dom.pl/jak-zaaranzowac-sciezki-w-ogrodzie-przy-uzyciu-plyt-chodnikowych.html
AgaeM 16:30, 24 kwi 2016

Śmiałek ( bez etykiety) 3-letni. Jest dużą trawą.

Tłuczeń na rabacie i ścieżka z kory kamiennej.

Dla mnie efekt z otoczakami fajny.
butterfly 17:10, 24 kwi 2016

katiaxx ,przesadzaj, my cie zrozumiemy
butterfly 17:11, 24 kwi 2016

A,i szary kolor wybieram
bdan 19:47, 24 kwi 2016

A ja bym nie przesadzała. Zobacz efekt, jak uznasz, że jednak Cię to drazni, to za rok też można przesadzić.
katiaxx 20:05, 24 kwi 2016

dzięki dziewczyny

Aga - ten tłuczeń jest trochę inny - większy, wolę większe kamyki ale dzięki za fotkę - kora kamienna wygląda fajnie ale z tego co pamięta jest droga

Z tym przesadzaniem chyba jednak sobie daruję - w salonie mam duże okno na tę rabatę, okno jest ustawione pod kątem 45 stopni do niej i nie widać z niego rzędów - jesli przestawię będą pasy (albo i nie - ja nie umiem sobie tego wyobrazić normalnie jakąś wadę fabryczna chyba mam

latem jak jestesmy w ogrodzie licze ze wszystko sie zleje - zima i na przedwiosniu jak sa kepy to z okna widok jest ok

chyba ?