najpierw powiem że Warto było TYYYYLE czekac jest świetnie
a teraz w kwesti murka. super pomysł z projektorem.
ale ja w inne kwesti. mam dokąłdnie taki sam murek dokładnie tez przy tarasie i tez miał mi zapewnić intymność bo za nim od razu sąsiad. tak jak u Ciebie też widze od razu sąsiad. Ale jeśli projektor to pewnie na tle murku nie będzie nic. a sąsiad ma idealny widok na Twój taras z górnych okien. drzew tam nie planujesz? bo choiny i graby będą coraz wyższe, możesz je puścić jak tylko chcesz a murek zostanie na tej wysokości..
Kasia pokazywałaś zdjecia tych trzcinników z rdzą? Jak to wygląda, aż się muszę moim trzcinnikom przyjrzeć, bo z dołu nie są idealnie zielone. Nie wiem jak one teraz mają wyglądać.
I nie wiem dlaczego u Ciebie trzcinniki z perovska tak pięknie wygladają , u mnie tez mam je koło siebie i jakoś mnie nie zachwycają
bardzo dziękuję, ss chyba nie zakwitną, przebudziły się na razie 3 sztuki, w dwóch głucho i ciemno ale wierzę w nie, mam nadzieję że zdążą przed zimą
Murki nie spełniają żadnej roli poza lekko osłonową ? - ale są głównie po to aby przedzielić płaszczyznę trawnika, za murkiem będzie huśtawka dla dzieci , jak SIĘ zamówi si SIĘ zrobi.