Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » a czasem nie na temat ...

a czasem nie na temat ...

leon60 20:29, 09 maj 2015

rozbrajają mnie takie szkółki gdzie nie wiedzą co sprzedają
paulina_ns 20:35, 09 maj 2015

Ja jak ostatnio wybrałam się po miskant morning light, musiałam poprosić Pana o pomoc, bo nie mogłam znaleźć i skończyło się na tym, że chciał mi wcisnąć inną, bo twierdził, że to to samo tylko pod inną nazwą, później, że widocznie jej już nie ma, grzebał, grzebał, aż w końcu sama znalazłam
Magda70 21:05, 09 maj 2015

A Ty nie możesz do normalnych szkółek jeździć????
katiaxx 22:12, 09 maj 2015

Magda70 napisał(a)
A Ty nie możesz do normalnych szkółek jeździć????

blisko mnie są szkółki tylko , jak to ktoś nazwał - chałupnicze

melduję również uniżenie że zakończyłam czyszczenie rabaty 3,5 razy 22 metra, nie to że tam jakieś chwasty były tylko ciężka harówa bo busz.

Teraz tylko kupić krzaki ale krzaków nie ma w tych moich chałupniczych szkółkach zostaje net. A jako że zamówiłam trawy w środę i pełna nadziei stałam w oknie w piątek wypatrując kuriera, a gdy przejeżdżał jakiś dotawczak biegłam z rozwianym włosem i łzach wzruszenia w oczach do furtki - - a ten ostatecznie nie nadjechał a sprzedawca nie odbiera i na maila nie odpowiada - chwilowo nie mam ochoty kupować roślin przez net.

eM zalał murek, beton stwardniał - to juz jakiś sukces, następnie eM stał dumny blady i pół godziny mierzył poziomicą wszystkie możliwe poziomy i piony i wszystko jest równo - jest szansa że murek się odbędzie .
Się szalunek odbije w niedziele, się zobaczy.

katiaxx 22:12, 09 maj 2015

paulina_ns napisał(a)
Ja jak ostatnio wybrałam się po miskant morning light, musiałam poprosić Pana o pomoc, bo nie mogłam znaleźć i skończyło się na tym, że chciał mi wcisnąć inną, bo twierdził, że to to samo tylko pod inną nazwą, później, że widocznie jej już nie ma, grzebał, grzebał, aż w końcu sama znalazłam

Twoja szkółka powinna nosić nazwę "niespodzianka" a moja " zgadnij co to "

Fotki nei zrobiłam, gapcio ze mnie
katiaxx 22:16, 09 maj 2015

leon60 napisał(a)
rozbrajają mnie takie szkółki gdzie nie wiedzą co sprzedają

no tak bywa, dziwne to bo jedna pani drugi sezon sprzedaje a wiecznie niezorientowana.
Kasya 22:16, 09 maj 2015

Kasia, a nie lepiej raz sie wybrac w strone Wa-wy i zrobic porządne zakupy ?
ja juz nie chce niz przez net, w 90% przypadkow to rozczarowanie i niekoniecznie takiej a jeszcze koszty wysylki...

pokaż co ten twoj eM zdziałał
jazzy 22:21, 09 maj 2015

No włacha poka
katiaxx 22:29, 09 maj 2015

no jak odbije to pokażę
katiaxx 22:32, 09 maj 2015

Kasya napisał(a)
Kasia, a nie lepiej raz sie wybrac w strone Wa-wy i zrobic porządne zakupy ?
ja juz nie chce niz przez net, w 90% przypadkow to rozczarowanie i niekoniecznie takiej a jeszcze koszty wysylki...

pokaż co ten twoj eM zdziałał

Kasiu - tak planowałam ale potrzebuję kilku brzóz, kilka kalin, w sumie to prawie 30 roślin, nie upcham do kombi, muszę pożyczać większe auto, brać dzień wolny, kombinować opiekę do córki więc staram się to załatwić jakoś inaczej ale możliwe że w końcu się wybiorę.