Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Kindzia 14:28, 19 sie 2016

Ja też dużo kupuję cebul internetowo, bo właśnie dyskusję z Justyną czytałam, nigdy mi się nie zdarzyła pomyłka Nigdy z cebulowymi. Jeden sklep omijam tylko z daleka i przestrzegam przed nimi jak tylko mam okazję. To sklep Gospodarstwo Ogrodnicze Bilscy...patałachy są i niegrzeczni na dodatek. Mowy nie ma o uznaniu reklamacji...a są zrzeszeni w ZSP...
A tym sposobem całe forum w Bylinowym kupuje. Kupiłam pierwszy raz u nich jak jeszcze naszego Łukasza na forum nie było. To były pierwsze moje ostróżki
Macham Sylwia
sylwia_slomc... 16:06, 19 sie 2016

Moniq napisał(a)

Juz sa cebule?
Jakies szalenstwo, przeciez lato niby

No właśnie pojechałam po pracy do C i do LM i ani jednej cebulki czyli do Krakowa jeszcze nie dotałydotafły za to wlokę się w autobusie z trzema torbami i torbą iglaków. Jeszcze żółwika kupiłam z bylin. A iglaki mam wrażenie , że źle opisane
A w ogóle to witam w Szmaragdowej
sylwia_slomc... 16:10, 19 sie 2016

abiko napisał(a)
Kleome i dla mnie, bo jak wiesz mam w donicy, ale łysa się od dołu zrobiła. Ja nie wiem co w tym roku mam z tymi roslinami

Posypię dziś popiołem róże. Przesadzania mam co nie miara, jedna do wurzucenia.. ech..

Ile ja się dowiem.. jury, florystyka..cudnie

Zbiorę nasiona tylko się potem upominajcie
Aguś popiół nie po różach bo je spalisz tylko po troszku w okolicę korzenia
Anda 16:11, 19 sie 2016

Już czas cebulowych? W tym roku nic nie sadzę. Zobaczę, co wyjdzie z ziemi na wiosnę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 16:13, 19 sie 2016

Kindzia napisał(a)
Ja też dużo kupuję cebul internetowo, bo właśnie dyskusję z Justyną czytałam, nigdy mi się nie zdarzyła pomyłka Nigdy z cebulowymi. Jeden sklep omijam tylko z daleka i przestrzegam przed nimi jak tylko mam okazję. To sklep Gospodarstwo Ogrodnicze Bilscy...patałachy są i niegrzeczni na dodatek. Mowy nie ma o uznaniu reklamacji...a są zrzeszeni w ZSP...
A tym sposobem całe forum w Bylinowym kupuje. Kupiłam pierwszy raz u nich jak jeszcze naszego Łukasza na forum nie było. To były pierwsze moje ostróżki
Macham Sylwia

U mnie się Kindziu też na necie raczej skończy bo dzisiejszy wyjazd okupiony..... Iglakami.... A miały być cebule
sylwia_slomc... 16:15, 19 sie 2016

Anda napisał(a)
Już czas cebulowych? W tym roku nic nie sadzę. Zobaczę, co wyjdzie z ziemi na wiosnę

Gratuluję determinacji bo ja się nie oprę
Agania 16:24, 19 sie 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Gratuluję determinacji bo ja się nie oprę

Ja też się nie oprę, ale szukam czegoś nowego, czego jeszcze nie miaam i na krokusy sieę nastawiam
sylwia_slomc... 17:38, 19 sie 2016

Agania napisał(a)

Ja też się nie oprę, ale szukam czegoś nowego, czego jeszcze nie miaam i na krokusy sieę nastawiam

Też zawsze szukam czegoś czego nie mam Przyjechałam do domu , a eM się pyta czy tego jeszcze nie mamy? Zdziwił się , że nie
sylwia_slomc... 17:40, 19 sie 2016

nie wiem gdzie mi posta wcięło???
Powtarzam

moje groszki
sylwia_slomc... 17:44, 19 sie 2016

I karminowa gladiola - te są największe

wczoraj miałam prywatny wulkan