sylwia_slomc...
20:37, 17 maj 2015
Olu , dziękuję, niedziela spędzona komuniowo więc odpoczęłam i objadłam się do rozpuku, ale nie ma obaw jutro spalę przy koszeniu

Cieszę się, że nasze pomysły Ci się podobają, niektóre wymusza sytuacja i materiały, które udaje się okazyjnie zdobyć - czyli kreatywność, kreatywność, kreatywność itd. Robimy z tego co mamy. Nieraz nieźle się gimnastykujemy, żeby jakoś konstruktywnie wykorzystać to co zdobyczne. Cieszę się też, że podoba się ogród w którym jeszcze prawie nie widać roślin.
To znaczy, ze jak podrosną będzie tylko ładniej. Nasz ogród nigdy nie będzie uporządkowany, ani w jednym tylko stylu, choć zachwycają mnie takie właśnie ogrody. Ale działka przydomowa była już zagospodarowana budynkami i częściowo drzewami owocowymi bez składu i ładu i w takim, a nie innym stylu i musieliśmy resztę do tego dostosować. Mam nadzieję, że się to uda i ogród będzie zachwycał za parę lat.

Cieszę się, że nasze pomysły Ci się podobają, niektóre wymusza sytuacja i materiały, które udaje się okazyjnie zdobyć - czyli kreatywność, kreatywność, kreatywność itd. Robimy z tego co mamy. Nieraz nieźle się gimnastykujemy, żeby jakoś konstruktywnie wykorzystać to co zdobyczne. Cieszę się też, że podoba się ogród w którym jeszcze prawie nie widać roślin.