Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 21:50, 20 gru 2016

Urszulla napisał(a)

Wesołe stwierdzenie u Ciebie ciągle nowe rzeczy, może kiedyś będzie okazja zobaczyć ogród w realu. Jestem ciekawa

Ula zapraszam oczywiście, ale dopiero wiosną bo w chwili obecnej zamarzlibyśmy w gospodzie
sylwia_slomc... 21:52, 20 gru 2016

Agania napisał(a)
Widzę, że akwarystyka wciąga, niezłe świeczki, ja kupiłam 28 szt po 5zł 11 lat temu w Obi, teraz żywopłot już pokaźny
Choinneczka do biura bardzo oryginalna

Agatko ja mam akwaria przez połowę swojego życia
Te zastartowane były jakieś 8 lat temu
De facto oczko wodne to wieeeelkie akwarium
Agania 21:55, 20 gru 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Agatko ja mam akwaria przez połowę swojego życia
Te zastartowane były jakieś 8 lat temu
De facto oczko wodne to wieeeelkie akwarium

Byłam nieświadoma, my też akwaryści, ale już uśpieni, Leszek hodował paletki

Podziwiam rzeźbę ..piękny prezent
sylwia_slomc... 22:07, 20 gru 2016

Agania napisał(a)

Byłam nieświadoma, my też akwaryści, ale już uśpieni, Leszek hodował paletki

Podziwiam rzeźbę ..piękny prezent

Też przerabiałam etap z paletami Chyba najładniejsze z ryb, ale też najbardziej wymagające i delikatne
Rzeźbie szukam fajnej miejscówki...do wiosny znajdę
kasiek 08:44, 22 gru 2016

Hej co to ja czytam u Agatki że u Ciebie znowu zdrowie szwankuje? Poszukaj znaku stop i daj sobie na jakiś czas na wstrzymanie (wiem co pisze bo przerabiałam to 2 lata temu z 3 postrzałami co 2 mce). Zdrowia i sił nie oszukasz a będziesz się coraz więcej wkurzać na organizm... Buziam mocno i zdrówka życzę
Kindzia 09:54, 22 gru 2016

U Ciebie też bez karpia w Wigilię? To dobrze, bo już myślałam, że ja taka dziwna jedyna jestem...
sylwia_slomc... 14:31, 22 gru 2016

kasiek napisał(a)
Hej co to ja czytam u Agatki że u Ciebie znowu zdrowie szwankuje? Poszukaj znaku stop i daj sobie na jakiś czas na wstrzymanie (wiem co pisze bo przerabiałam to 2 lata temu z 3 postrzałami co 2 mce). Zdrowia i sił nie oszukasz a będziesz się coraz więcej wkurzać na organizm... Buziam mocno i zdrówka życzę

Załamanie pogody wywołało mi ataki astmy i zwykłe zapalenie gardła poszło niżej siedzę właśnie w poczekalni do lekarza i zobaczymy co powie. Rano się lepiej czułam niż wczoraj, a że i tak babci trzeba było leki podać to skożystałam i posadziłam świerczki w lasku, oraz nakryłam resztę wrzosów.. . teraz już mi zima nie straszna
Jak wrócę do domu biorę się za ciasta na święta, same nie chcą się upiec
sylwia_slomc... 14:45, 22 gru 2016

Kindzia napisał(a)
U Ciebie też bez karpia w Wigilię? To dobrze, bo już myślałam, że ja taka dziwna jedyna jestem...

Nie jesteś wolałabym go wypuścić niż mieć w wannie
pawel_snopek 16:37, 22 gru 2016

Jakie ciasta pieczesz na święta??
kasiek 18:33, 22 gru 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Załamanie pogody wywołało mi ataki astmy i zwykłe zapalenie gardła poszło niżej siedzę właśnie w poczekalni do lekarza i zobaczymy co powie. Rano się lepiej czułam niż wczoraj, a że i tak babci trzeba było leki podać to skożystałam i posadziłam świerczki w lasku, oraz nakryłam resztę wrzosów.. . teraz już mi zima nie straszna
Jak wrócę do domu biorę się za ciasta na święta, same nie chcą się upiec

Mam nadzieje że wizyta pomyslna, pogoda szaleje to fakt, a astmatycy mają problemy - moja Oliwka też tydzień temu nieco zaniemogła, ale ona na szczęście wyregulowana astmatycznie i większych problemów nie ma