Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

20:10, 26 lut 2017
jolanka napisał(a)
Sylwia, taki sąsiad to dramat Współczuję ale możesz zapytać go czy jest ubezpieczony na wypadek ewentualnych szkód na twojej posesji. Może to go skloni do dzialania

sylwia_slomczewska napisał(a)

Jolu nie nie jest ubezpieczony na pewno, prąd od domu odcięli bo się zaczął zawalać i baliśmy się że pożar będzieNo dramat, mógłby to sprzedać może nowy właściciel zrobiłby porządek, ale jak byli chętni sprzedać nie chciał

Sylwia nie zrozumiałaś postu

Jolanka sugeruje abys sasiada zapytała wprost ....Czy jest ubezpieczony na wypadek szkód jakie u ciebie zrobi jego orzech? To nie ty masz odpowiadać ...to on sobie musi na to odpowiedzieć ....skad weźmie kase na pokrycie szkód ...może wtedy dotrze do niego że lepiej będzie ten orzech przyciąć ...a najlepiej wyciąć

PS. moja teściowa też wycinała orzecha bo tez sie rozrósł masakrycznie i się zaczynał chylić....a przy tej okazaji jeszcze sasiadka z za płotu skorzystała i swojego ogołociła przez pół
sylwia_slomc... 20:12, 26 lut 2017

eee_taam napisał(a)

Sylwia nie zrozumiałaś postu

Jolanka sugeruje abys sasiada zapytała wprost ....Czy jest ubezpieczony na wypadek szkód jakie u ciebie zrobi jego orzech? To nie ty masz odpowiadać ...to on sobie musi na to odpowiedzieć ....skad weźmie kase na pokrycie szkód ...może wtedy dotrze do niego że lepiej będzie ten orzech przyciąć ...a najlepiej wyciąć

PS. moja teściowa też wycinała orzecha bo tez sie rozrósł masakrycznie i się zaczynał chylić....a przy tej okazaji jeszcze sasiadka z za płotu skorzystała i swojego ogołociła przez pół

Zrozumiałam Justyś tylko jak spytać Kogoś kto jest nieobecny, a na emaile nie dopisuje?
violka171 20:19, 26 lut 2017

z szerszych kadrów tylko zimą stąd widocznych

Nadrobiłam i u Ciebie
fotunie coraz to piękiejsze fiu fiu
sylwia_slomc... 20:20, 26 lut 2017

Dzięki Violu
20:36, 26 lut 2017

Zrozumiałam Justyś tylko jak spytać Kogoś kto jest nieobecny, a na emaile nie dopisuje?

to tnij tego orzecha bez skrupułów ....najwyzej zgonisz na wichure ze gałaezie połamała i trzeba było pokorygować bo zwisały )

Katkak 20:43, 26 lut 2017

eee_taam napisał(a)

to tnij tego orzecha bez skrupułów ....najwyzej zgonisz na wichure ze gałaezie połamała i trzeba było pokorygować bo zwisały )

ja też bym charatała bez opamiętania.
sylwia_slomc... 20:44, 26 lut 2017

eee_taam napisał(a)

Muszę nad sposobem jakimś pomyśleć.
sylwia_slomc... 20:44, 26 lut 2017

Katkak napisał(a)

ja też bym charatała bez opamiętania.

no wiem
Rumianka 21:10, 26 lut 2017

Sciana z tymi oknami... Ty wiesz...
violka171 21:13, 26 lut 2017

my tak obcielismy gałęzie śliwy sasiadowi bo juz tak szla na alejkę a nie było komu sprzatac owocow,i zgonilismy na wichurę hi hi
przyjęło się