Dziękuję No dzieje się bo sezon się zaczął i nasza walka ogrodowa trwa
Podoba Ci się donica Bardzo mnie to cieszy bo prawie dwa lata sie gryzłam z jakiego materiału ją robić bo mi o efekt fajny chodziło, brana pod uwage była cegła, podkłady i drewno....wygrało drewno w dużej mierze przez wzgl na koszty, ale cieszę się , że tak się stało bo mnie też się podoba
Bedzie jeszcze jedna mniejsza między gospoda i warsztatem za tą obwódką bukszpanową może jeszcze w tym roku
Nie ukrywam że Twój ogród za 2 lata wydorośleje i dopiero będzie fajnie się przechadzać po tych schodach do góry i z góry mnie męczą kilometry które robię u siebie a co dopiero Ty masz!!!
Wydaje mi się że pozioma nie jest potrzebna. Moje przęsło ma ok 2 metrów. I tam gdzie poprzeczka sie poluzowała to wszystko latało.
Z drugie stronu, mój płotek to chyba czasy wojny pamięta a poza tym jest kiepsko do słupków przymocowany. Wy pewno będziecie mocowali porządnie więc jest szansa że będzie stabilnie.
Znalazłam ogłoszenie gdzie jest taki płotek.Przęsło ma 6 metrów, bez poprzeczki poziomej ale z poprzeczkami pionowymi. Czyli da rade. Wstawiłabym linka ale z telefonu nie umiem Jak się naumiem to Ci wyślę.
Mam nadzieję że coś rozjaśniłam
Ale fajne zdjęcia "całościowe". Na lot nad, też się nie piszę (latałam do Anglii do męża, ale miłość dodawała mi skrzydeł, choć w gardle miałam wielką "kluchę"). Niezmiennie liczę, że kiedyś uda mi się dotrzeć do Was. I z Wami połazić po tych obszarach i sobie pogadać. Buzi!
Ulcia my kochamy drewno i jeszcze dużo go u nas będzie , ale stara cegła też do nas gada i też sporo jest i cegły i czerwonego w ogrodzie.....a gospoda cała w cegle i w drewnie