Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 11:04, 24 mar 2017

AnnaCh napisał(a)
Uwielbiam Twojego brata Sylwia Całą Waszą rodzinkę, jak to dobrze, że są jeszcze wrażliwi ludzie na świecie

Zdarzają Mu się takie przebłyski Aniu, ale wiesz....ideałów nie ma, każdy ma wady
11:12, 24 mar 2017
Sylwus wspaniale sie brat zachowal Widze ze bede miec sporo do nadrobienia u Ciebie w watku
Fajna lekturke bede miec,paczki zrobilas pokazne,pieknie wyszly te skrzynie czy to na warzywnik bo nie doczytalam?
margaretka3 11:12, 24 mar 2017

Wzruszyło mnie zachowanie Twojego brata
Sylwuś, jak skombinuję aparat, to pokażę zakupy. Takie same jak u Asi, bo z tego samego źródła:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=2776
sylwia_slomc... 11:14, 24 mar 2017

MilkyWay napisał(a)
Sylwus wspaniale sie brat zachowal Widze ze bede miec sporo do nadrobienia u Ciebie w watku
Fajna lekturke bede miec,paczki zrobilas pokazne,pieknie wyszly te skrzynie czy to na warzywnik bo nie doczytalam?

W skrzyni zimozielone i cebulowe. warzywnik mam dużo większy na dużym ogrodzie , jutro planuję powalczyć z nowym ogrodzeniem wokół niego
sylwia_slomc... 11:15, 24 mar 2017

margaretka3 napisał(a)
Sylwuś, jak skombinuję aparat, to pokażę zakupy. Takie same jak u Asi, bo z tego samego źródła:

Fajne Ale te 10 cm od siatki to zdecydowanie za mało
Mnie wzruszyła ta babuleńka co tyle km się tłukła po te rośliny, a potem ją zakupy przerosły Też tak mi się zdarzało, że wzywałam na przystanek posiłki do dźwigania do domu
AnnaCh 11:16, 24 mar 2017

margaretka3 napisał(a)
To chyba pół O. ma z tego źródła cisy Ciekawe czy pan o tym wie Ja po moje byłam osobiście
Konieczki 11:21, 24 mar 2017

Brat bohaterem, ale jak ma taka siostrę to nie może byc inaczej. Są jeszcze dobrzy ludzi na świecie. Kiedyś naszą teściową przywiózł nieznany człowiek pod blok - teściu poszedł po taksówkę a Mama o tym zapomniała I się zdenerwowała I poprosiła tego cżłowieka I ja zawiózł - nie zapłaciła mu bo nie miała pieniędzy - może to Twój brat był

Sylwia jak porobię zdjęcia to Ci pokaże (jak wróciłam do domu to bylo o 20 I tylko udało mi się pstryknąć fotke cisów)

AniaCh a oprócz cisów I grabów mają coś fajnego w tej szkółce?
sylwia_slomc... 11:24, 24 mar 2017

AnnaCh napisał(a)
To chyba pół O. ma z tego źródła cisy Ciekawe czy pan o tym wie Ja po moje byłam osobiście

Gdyby wiedział to by cenę podniósł
Urszulla 11:25, 24 mar 2017

Brak wyobraźni czasami pokazuje że nie ma przeszkód. Babcia pewnie szczęśliwa. A brat zrobił dobry uczynek i też szczesliwy myślę jak Ty to ogarniasz takie hektary
sylwia_slomc... 11:26, 24 mar 2017

Konieczki napisał(a)
Brat bohaterem, ale jak ma taka siostrę to nie może byc inaczej. Są jeszcze dobrzy ludzi na świecie. Kiedyś naszą teściową przywiózł nieznany człowiek pod blok - teściu poszedł po taksówkę a Mama o tym zapomniała I się zdenerwowała I poprosiła tego cżłowieka I ja zawiózł - nie zapłaciła mu bo nie miała pieniędzy - może to Twój brat był

Sylwia jak porobię zdjęcia to Ci pokaże (jak wróciłam do domu to bylo o 20 I tylko udało mi się pstryknąć fotke cisów)

AniaCh a oprócz cisów I grabów mają coś fajnego w tej szkółce?

Oj różnimy się jak ogień i woda, przez to często tarcia sąA w dzieciństwie wojan była