Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

roma2 12:43, 24 mar 2017

Dobre!
sylwia_slomc... 12:45, 24 mar 2017

MilkyWay napisał(a)

Niech zgadne na brata Twojego czekalaa moze ona potem tymi tujami handluje?

Nie pytał, ale obstawiamy, że Jej brakło i chciała dokupić lub wczoraj myślała, że więcej weźmie tylko Ją zadanie przerosło.
12:45, 24 mar 2017
Raz mi sie jedna pani w kiosku ruchu zwierzyla ze jedna staruszka poczciwinka zgarnela towar przywarla do czytnika kart platniczych....karte bez srodkow na koncie i z towarem uciekla zostawiajac oslupiala wlascicielke kiosku ktora ja za bezradna staruszke miala babcia babci nierowna
12:48, 24 mar 2017
sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie pytał, ale obstawiamy, że Jej brakło i chciała dokupić lub wczoraj myślała, że więcej weźmie tylko Ją zadanie przerosło.

Obstawiamy ze babci tui zabraklo lub skusila sie na powrot z uwagi na atrakcyjna cene
renatamama3 13:35, 24 mar 2017

Sylwia ,kup mężowi Litorsal ,u mnie syn ostatnio miał tą paskudną jelitówkę i koleżanka aptekarka mi poleciła ,szybko się wykaraskał .

Ma babcia zacięcie ,starsi ludzie są uparci jak diabli ,mojego eM świętej pamięci dziadek ,potrafił w wieku 93 lat jechać 6 km na rowerze do miasta ,bo mu córka ,moja teściowa ,złe bułki kupiła .
Mirka 13:35, 24 mar 2017

Sylwia u ciebie nie można się nudzić Brata super masz
yolka 15:56, 24 mar 2017

Podziwiam zachowanie brata, a także starszą panią, obawiam się , że mnie nie starczy sił aby tak długo kochać ogród (dziś wybierałam liście glicyni ze ścieżki kamykowej ;/)
Marga 17:09, 24 mar 2017

Babcia udana. Bratu należy się plus za dobre serce
Ciekawe ile docelowo babcia potrzebuje tych tuj? Bo jak na cały żywopłot...
ryska 18:09, 24 mar 2017

Fajna z Was rodzinka. Tyle empatii i od razu świat staje się lepszy.
Pozdrawiam
violka171 19:59, 24 mar 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Coś Wam opowiem zdarzenie z wczorajszego dnia.

Brat pojechał do marketu po zakupy, ale zgłodniał i postanowił coś zjeść.
Patrzy, a tam na ławce siedzi staruszka, a koło Niej cztery ogromne tuje. Myślał, że ich pilnuje, a np. syn poszedł po samochód. Zdziwił się, gdy okazało się, że pani jest z nimi sama i sama musi je zataszczyć do podkrakowskiej miejscowości tramwajem i busem. Tuje miały po ok 1,50 m. Pani przetaszczyła je przez pół sklepu i siadła bo nie miała więcej siły. Przyjechała po nie bo reklamowali, że niedrogo, ale nie myślała, że takie wielkie będą. Zawołał taksówkarza, zapłacił za kurs i ulokował Panią z tujami. Przyjechał, opowiada i mówi do mnie tak:
To tak jakbym Ciebie widział za 40 lat
Od razu polubiłam Tą staruszkę Bo pewnie faktycznie też bym tak zrobiła, gdyby mi sił starczyło

aż łezka mi poleciała że tak dobrzy ludzie jeszcze sa na tym świecie,tulam brata