Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 13:15, 30 maj 2017

Bez dwóch zdań
anka_ 16:25, 30 maj 2017

Sylwio bardzo ci dziękuję (choć z dużym opóźnieniem) za informację w sprawie stawu. Na fotkach wyglądają te podpory jak betonowe. Mus się rozejrzeć za towarem dopóki dojazd dla koparki jest.

Obejrzałam też fotki z twojego ogrodu, niesamowicie dojrzał. No i super spotkanie i nowe spojrzenie na twoje Ranczo okiem Renatki.

Takie fotki pokazują jak dużo dają właściwie dobrane dodatki. Cuudne.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 16:34, 30 maj 2017

anka_ napisał(a)
Sylwio bardzo ci dziękuję (choć z dużym opóźnieniem) za informację w sprawie stawu. Na fotkach wyglądają te podpory jak betonowe. Mus się rozejrzeć za towarem dopóki dojazd dla koparki jest.

Obejrzałam też fotki z twojego ogrodu, niesamowicie dojrzał. No i super spotkanie i nowe spojrzenie na twoje Ranczo okiem Renatki.

Takie fotki pokazują jak dużo dają właściwie dobrane dodatki. Cuudne.

Już myślałam, że przegapiłaś Aniu sprawę pomostu, ale jednak nie Sorry, że tyle to trwało, ale dopiero jak spotkaliśmy się znowu to miałam okazję zapytać
anka_ 18:11, 30 maj 2017

Sylwio nie przegapiłam, byłam tylko odcięta od internetu dłużej niż było w planach. Dopiero dzisiaj odzyskałam łącza. Dzięki wielkie jeszcze raz.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Gruszka_na_w... 19:41, 30 maj 2017

Renatka zrobiła piękne zdjęcia. Ogród wspaniale się na nich prezentuje.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
AnnaCh 19:49, 30 maj 2017

Fajnie czasem zobaczyć jakiś ogród czyimś okiem Super się prezentuje, szybko wszystko rośnie, zanim się obejrzysz będziesz miała busz
violka171 20:14, 30 maj 2017

07_Rene napisał(a)

Jaki ładny kwiotek
cudne zdjęcia są wykonane ,teraz widać całe piekno ogrodu
sylwia_slomc... 20:31, 30 maj 2017

anka_ napisał(a)
Sylwio nie przegapiłam, byłam tylko odcięta od internetu dłużej niż było w planach. Dopiero dzisiaj odzyskałam łącza. Dzięki wielkie jeszcze raz.

Nie ma za co
sylwia_slomc... 20:31, 30 maj 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Renatka zrobiła piękne zdjęcia. Ogród wspaniale się na nich prezentuje.

Dzięki Haniu
sylwia_slomc... 20:33, 30 maj 2017

AnnaCh napisał(a)
Fajnie czasem zobaczyć jakiś ogród czyimś okiem Super się prezentuje, szybko wszystko rośnie, zanim się obejrzysz będziesz miała busz

Nie powiem , że już mam busz bo drzewa malutkie, ale rabaty pełne i jest już kłopot z dosadzaniem nowych roślin