Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Hasia83 22:06, 15 lis 2017

Widzę,że Twój ogród też ma spore rozmiary ☺.U nas trwają prace porządkowe w sądzie. Zastanawiam się czy można o tej porze można przesadzić 4 letni świerki?
Hasia83 22:06, 15 lis 2017

Widzę,że Twój ogród też ma spore rozmiary ☺.U nas trwają prace porządkowe w sądzie. Zastanawiam się czy można o tej porze można przesadzić 4 letni świerki?
Hasia83 22:23, 15 lis 2017

sylwia_slomc... 23:13, 15 lis 2017

Hasia83 napisał(a)

Witam u mnie bo nie wiem czy już Cię witałam u siebie
Właśnie przez te rozmiary podobne, zaintrygował mnie Twój
Myślę, że można , ja sadziłam z doniczek świerki w grudniu i wszystkie się przyjęły. Kluczem do sukcesu będzie wykopać go z całą bryłą korzeniową wraz z ziemią i posadzenie w nowym miejscu trzeba tak wykopać by nie odczuł zmiany, czyli jakby był sadzony z doniczki.

Podpis poprawić musisz bo odsyła zamiast do wątku to do Twojej wizytówki, a tam nie mamy możliwości pisać, tylko ty możesz
Albo watek założyłaś w Wizytówkach zamiast w Nasze Ogrody
Rumianka 23:26, 15 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Eliska przyleci na pewno

Miałam już iść spać, ale coś mnie ciągnęło do Szmaragdowej... No i wszystko jasne... Ciągle wzdycham do tego niezwykłego okna i chciałoby się powiedzieć..."mój ci on"... Moje poszukiwania ciągle w toku i nie odpuszczam...
sylwia_slomc... 00:17, 16 lis 2017

A ja się ciesze , że bluszczyk spod okna wspina się po ścianieWiedziałam, że Cię ściągnę
Magleska 06:10, 16 lis 2017

Ale karmy ptasiej zużyłaś hihi ....... na tak duży ogród ,to nie wiem ,czy dużo ,czy mało ...... wydaje mi się ,że dużo bardzo , ale nie znam się ..... muszę zobaczyc swoje zawieszki ,czy objedzone i dziś mam wolne przed nocką ,to karmików będę szukać ......narazie mam te kulki lidlowe powieszone i na parapecie ziarenka .....
a....fotki jesienne chwalę
mira 09:04, 16 lis 2017

9 kostek smalcu? ???? A jeszcze zimy nie ma dopiero od wczoraj u mnie przymrozek zwarzył begonie w donicy i inne

Podobno smalec ma być bez soli muszę więc kupić

Pozdrawiam
sylwia_slomc... 11:57, 16 lis 2017

Magleska napisał(a)
Ale karmy ptasiej zużyłaś hihi ....... na tak duży ogród ,to nie wiem ,czy dużo ,czy mało ...... wydaje mi się ,że dużo bardzo , ale nie znam się ..... muszę zobaczyc swoje zawieszki ,czy objedzone i dziś mam wolne przed nocką ,to karmików będę szukać ......narazie mam te kulki lidlowe powieszone i na parapecie ziarenka .....
a....fotki jesienne chwalę

Ale Ci tego wolnego dnia zazdraszczam, taka pogoda za oknem , a ja w pracy
Ptaszki jak się dowiedzą , że u Ciebie mają stołówkę to się zlecą z całej okolicy...ptasie radio działa
sylwia_slomc... 11:58, 16 lis 2017

mira napisał(a)
9 kostek smalcu? ???? A jeszcze zimy nie ma dopiero od wczoraj u mnie przymrozek zwarzył begonie w donicy i inne

Podobno smalec ma być bez soli muszę więc kupić

Pozdrawiam

Miruś no w szoku jestem jakie ilości jedzą rok temu tyle to przez całą zimę zjadły.
Nie wiem co to będzie zimą.....