Widzę,że Twój ogród też ma spore rozmiary ☺.U nas trwają prace porządkowe w sądzie. Zastanawiam się czy można o tej porze można przesadzić 4 letni świerki?
Widzę,że Twój ogród też ma spore rozmiary ☺.U nas trwają prace porządkowe w sądzie. Zastanawiam się czy można o tej porze można przesadzić 4 letni świerki?
Witam u mnie bo nie wiem czy już Cię witałam u siebie
Właśnie przez te rozmiary podobne, zaintrygował mnie Twój
Myślę, że można , ja sadziłam z doniczek świerki w grudniu i wszystkie się przyjęły. Kluczem do sukcesu będzie wykopać go z całą bryłą korzeniową wraz z ziemią i posadzenie w nowym miejscu trzeba tak wykopać by nie odczuł zmiany, czyli jakby był sadzony z doniczki.
Podpis poprawić musisz bo odsyła zamiast do wątku to do Twojej wizytówki, a tam nie mamy możliwości pisać, tylko ty możesz
Albo watek założyłaś w Wizytówkach zamiast w Nasze Ogrody
Miałam już iść spać, ale coś mnie ciągnęło do Szmaragdowej... No i wszystko jasne... Ciągle wzdycham do tego niezwykłego okna i chciałoby się powiedzieć..."mój ci on"... Moje poszukiwania ciągle w toku i nie odpuszczam...
Ale karmy ptasiej zużyłaś hihi ....... na tak duży ogród ,to nie wiem ,czy dużo ,czy mało ...... wydaje mi się ,że dużo bardzo , ale nie znam się ..... muszę zobaczyc swoje zawieszki ,czy objedzone i dziś mam wolne przed nocką ,to karmików będę szukać ......narazie mam te kulki lidlowe powieszone i na parapecie ziarenka .....
a....fotki jesienne chwalę
Ale Ci tego wolnego dnia zazdraszczam, taka pogoda za oknem , a ja w pracy
Ptaszki jak się dowiedzą , że u Ciebie mają stołówkę to się zlecą z całej okolicy...ptasie radio działa